Προβλέψεις Πέμπτη17 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα είναι ένα μίγμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης. Κάτι ασυνήθιστο θα ξεκινήσει τη μέρα σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον νέο ή να έχετε μια συναρπαστική ιδέα. Αλλά καθώς η μέρα τελειώνει, θέλετε την άνεση της οικειότητας του σπιτιού σας.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Σήμερα το πρωί μπορεί να έχετε μια λαμπρή ιδέα για το πώς να κερδίσετε χρήματα, να ασχοληθείτε με τα χρήματα ή να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα που κατέχετε. Αργότερα την ημέρα, θα μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Και οι άνθρωποι θα ακούσουν

γιατί τα λόγια σου είναι γλυκά. Είναι αλήθεια.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Στην αρχή της ημέρας, η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας χορεύοντας με τον Ουρανό προκαλώντας την επιθυμία σας για ενθουσιασμό. Νιώθεις ανήσυχος! Θέλετε να τινάξετε τα πράγματα στον κόσμο σας. Καθώς η μέρα εξελίσσεται, οι σκέψεις σας μετατρέπονται σε χρήματα και κέρδη. Ίσως οι νέες ιδέες σας χρειάζονται χρηματοδότηση.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα το πρωί, είστε ενθουσιασμένοι για κάτι και ταυτόχρονα είστε ανήσυχοι. Αλλά μόλις η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο σας, παρόλο που εξακολουθείτε να αισθάνεστε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα έχετε βοήθεια από τους γύρω σας. Μη φοβάστε να ρωτήσετε το σύμπαν για μια χάρη, γιατί απλά θα μπορούσατε να το πάρετε!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα το πρωί ένας φίλος μπορεί να σας εκπλήξει με ασυνήθιστα νέα. Ό,τι συμβαίνει θα μπορούσε να σας κάνει να είστε στοχαστικοί θα και θέλετε να αναζητήσετε κάποια ιδιωτικότητα. Ίσως πρέπει να μελετήσετε ή να εργαστείτε κάτι έξω. Ή ίσως πρέπει να εργαστείτε μόνη σας σήμερα για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Μια συζήτηση με έναν γονέα ή ένα αφεντικό μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα το πρωί. Μπορεί ακόμη και να προκαλέσει ιδέες που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση. Αργότερα την ημέρα, μια ζεστή συζήτηση με κάποιον είναι καθησυχαστική. Μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας σχετικά με τους νέους στόχους σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Το πρόγραμμά σας νωρίς το πρωί θα διακοπεί με σχέδια ταξιδιού ή κάτι ασυνήθιστο. Αργότερα την ημέρα, θα είστε το κέντρο της προσοχής. Οι άνθρωποι θα σας παρατηρήσουν και θα μιλήσουν για σας. Ας ελπίσουμε ότι είναι συμπληρωματικό. Αρκετά πιθανότατα, αυτό είναι μια περίπτωση, επειδή αυτή είναι μια δημοφιλής εποχή για σας.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Παρακολουθήστε τα κοινά ακίνητα, κληρονομιές και αποφάσεις σχετικά με φόρους, χρέη και ασφαλιστικά θέματα, διότι κάτι ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί. Μπορεί να είναι ακόμη και λάθος που πρέπει να πιάσετε. Ή μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία. Αργότερα μέσα στην ημέρα, τα ταξίδια και οτιδήποτε επεκτείνει τον κόσμο σας θα ευχαριστήσει.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Η ρουτίνα της εργασίας σας ή κάτι που σχετίζεται με την υγεία σας μπορεί να σας προκαλέσει φθορά νωρίς το πρωί. Αυτή η έκπληξη μπορεί επίσης να αφορά ένα κατοικίδιο ζώο. Αργότερα την ημέρα, οι σχέσεις με τους άλλους είναι ζεστές. Και οι συζητήσεις με τους εταίρους και τους στενούς φίλους θα έχουν νόημα.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Οι επαφές σας με παιδιά το πρωί μπορεί να είναι δύσκολο ή να κρατήσετε μερικές εκπλήξεις. Αργότερα την ημέρα, η εστίασή σας θα στραφεί στη δουλειά και θα είναι τόσο αποτελεσματική και παραγωγική όσο μπορείτε. Ώρα να σημειώσουμε πρόοδο! Ώρα να προλάβετε οπουδήποτε βρίσκεστε πίσω!

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Ένας φίλος ή σύντροφος μπορεί να σας εκπλήξει αυτό το πρωί με μια απροσδόκητη πρόταση. Τουλάχιστον, ακούστε πάντα. Αργότερα την ημέρα, θα εστιάσετε στα οικονομικά θέματα σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία, το χρέος και τις κληρονομιές. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι σήμερα.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο μπορεί να επηρεάσει τη σκηνή του σπιτιού σας σήμερα το πρωί. Αλλά μετά από αυτό, θα κάνετε τα σχέδια για να παίξετε, πάρτε μέρος και να απολαύσετε αθλητικές εκδηλώσεις, διακοπές και διασκέδαση δραστηριότητες με τα παιδιά. Αφήστε τα παιδιά σας να χαλαρώσουν και να περάσετε καλά!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα