Προβλέψεις Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσετε με τον σύντρορφο σας και να διευκρινίσετε ζητήματα που δεν σας ικανοποιούν. Η Σελήνη και η Αφροδίτη εισέρχονται σε ευνοϊκή φάση αυτή τη στιγμή, έτσι είναι καλό να μιλήσουμε. Για να έρθετε πιο κοντά, πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί τους συχνότερα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε απόσταση. Σήμερα είναι και μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με μέλη της οικογένειας σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Όσο περισσότερος αυτοέλεγχος, τόσο περισσότερη δύναμη θα αποκτήσετε, ειδικά στο μέτωπο του σπιτιού.Είστε ο εαυτός

σας ειδικά αν αυτό συνδέεται με την εργασία σας, μια συνέντευξη εργασίας ή κάποια άλλη βασική επαφή για την προώθηση της επαγγελματικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αυτή είναι μια ζωντανή και ανήσυχη μέρα καθώς η Σελήνη περνάει στον τρίτο οίκο σας που σημαίνει ότι θα είστε αρκετά απασχολημένοι. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε.Θα πρέπει να πάρετε μια προσφορά για να ταξιδέψετε ή να επισκεφθείτε ασυνήθιστα μέρη.Μπορεί να είστε άκαμπτοι, αλλά επιτρέποντας σε άλλους να σας πείσουν διαφορετικά,προς το καλύτερο συμφέρον σας καθώς οι νέες πληροφορίες σας βοηθούν διανοητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Η γοητεία των ανθρώπων με σας συνεχίζεται και η γοητεία σας σας παρέχει πολύ αναγκαία ουδετερότητα και συντελεστή αποπλάνησης.Εάν θέλετε κάτι να πάει μετά από αυτό και να το πάρει γιατί οι άνθρωποι θα θέλουν σίγουρα να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Η κατανόηση του παρελθόντος είναι πολύ διαφορετική από τη λύπη ή την αμηχανία για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν.Προσπαθήστε να προχωρήσετε τώρα με την κατανόηση ότι αυτό που συνέβη πριν είναι τελικά για το δικό σας όφελος και την πνευματική ανάπτυξη και εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Έχοντας ένα καλό δίκτυο υποστήριξης σας δίνει τώρα την εμπιστοσύνη και την ψυχική ασφάλεια που χρειάζεστε για να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Ανυπομονείτε για κάποια για καλά νέα σύντομα ακόμη και αν ο Ερμής καθυστερήσει τα νέα που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Με τη που Σελήνη έχει μόλις γεμίσει, περνώντας από τον 11ο οίκο σας που αφορά τους στόχους και τις φιλίες, όνειρα για μακρινές θέσεις, επιτυχία και άλλες επιθυμίες που καταλαμβάνουν την καρδιά σας είναι μερικές από τις εσωτερικές σκέψεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η κρίση και η ανανέωση σε θέματα εργασίας, απασχόλησης, υπηρεσίας και υγείας είναι τα θέματα της ζωής σας επί του παρόντος. Θέλετε ίσως να αλλάξετε τη δουλειά σας ή τη θέση αλλαγής λόγω κάποιας εσωτερικής δυσαρέσκειας. Οι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν γρήγορα, ίσως πολύ γρήγορα, και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, ειδικά αν εργάζεστε από μια θέση δυσαρέσκειας για το έργο σας δεν αντανακλά τα δημιουργικά ιδανικά σας.Μπορείτε να εμπνεύσετε τους φίλους σας σήμερα όχι επειδή υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, αλλά γιατί απλά αισθάνεστε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Θυμηθείτε ότι οι συμβουλές πρέπει να έχουν τα μάτια που επιλέγονται από αυτό και να εφαρμόζονται σε μεμονωμένα σενάρια όπως τα δικά σας. Μην απορρίπτετε αυτά που είπατε εντελώς. Μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον κάτι σχετικό που είναι χρήσιμο για εσάς. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει πρόβλημα με τους αντιπάλους και ίσως δεν είστε σίγουροι πώς να τα αντιμετωπίσετε.Μέχρι να καταλάβετε τη στρατηγική δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για το τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. Εστιάστε στο να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Εάν ζείτε στη σκιά κάποιου άλλου, πρέπει να βγείτε στο φως και να βεβαιωθείτε. Υποτιμάτε τις δυνάμεις σας.Χρησιμοποιήστε τη διακριτική ευχέρεια να συντάξετε τα συμπεράσματά σας.Συζητήσεις με παλαιότερη αρσενική φιγούρα που έχει πατρική φύση θα μπορούσε να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Αν βρίσκεστε πάντα σε μια ομάδα, μερικές φορές καθιστά δύσκολο για έναν νεοφερμένο να σπάσει και να σας γνωρίσει. Δοκιμάστε να γνωρίσετε μόνο έναν ή δύο φίλους σε βάθος.Σκέφτεστε πιο βαθιά για τα πράγματα και όπως συμβαίνει αυτό, θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ρωγμές σε κάποιες από τις σχέσεις σας ακόμα και τις πιο προσωπικές σας. Αυτό θα σας απασχολήσει για λίγο, καθώς η αλήθεια μπορεί μερικές φορές να βλάψει.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μια ακραία συναισθηματική εμπειρία είναι δυνατή κατά την εργασία ενώ η Σελήνη διαπερνά τον έκτο οίκο σας.Οι αλλαγές στην ρουτίνα εργασίας, τα προγράμματα υπολογιστών και άλλες τεχνικές διαδικασίες θα μπορούσαν να καταστήσουν τα καθημερινά σας καθήκοντα δυσκολότερα κατά την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να εργαστείτε επιπλέον για να καλύψετε αυτά τα νέα συστήματα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα