Προβλέψεις Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ευτυχισμένοι με ότι έχετε στη ζωή σας. Θα είστε το επόμενο πολύ διαχυτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα τους δείξετε με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας και για να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για νέες ιδέες που θα μπορούσαν να προωθήσουν την εταιρεία και να σας φέρουν μια καλύτερη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας θα επανεξετάσετε για να δείτε που βαδίζετε ώστε να

είστε προετοιμασμένοι για την περίοδο των εορτών και να μπορείτε να κάνετε άνετα τις αγορές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα κάνετε κάτι για να ανανεώσετε την σχέση σας και να σταματήσουν οι καβγάδες. Ένα σύντομο ταξίδι σε κοντινό προορισμό είναι ότι πρέπει για να αλλάξετε παραστάσεις και να συζητήσετε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις ενδέχεται να χρειαστούν κάποιο ιδιαίτερα προσεκτικό χειρισμό σήμερα. Αν αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί, τότε ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε πάρα πολύ φόρτο εργασίας και ενδεχομένως για να μην αφήσετε δουλειά για τις επόμενες μέρες θα κάνετε υπερωρίες. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ενασχόληση σας με τα παιδιά φίλων σας θα σας φτιάξει πολύ την διάθεση γιατί είστε πεσμένοι λόγω κάποιων προβλημάτων που έχετε με τον σύντροφο σας. Μια καλή ευκαιρία για να περάσετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείστε να διαχειριστείτε κάποια κουτσομπολιά για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά δεν θα θέλετε να πείτε τη γνώμη σας γιατί είναι πολύ δύσκολη η θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γκρίνια θα κυριαρχεί σήμερα στους περισσότερους τομείς. Κάποια στιγμή όμως θα ξεσπάσετε και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πείτε πολλά που δεν εννοείται και σύντομα να μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τον προσωπικό σας χώρο και είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποια ψώνια για τον εαυτό σας. Απλά προσέξτε να μην ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε μερικές δουλειές τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί όλο λέτε πως θα τις κάνετε και συνέχεια το ξεχνάτε. Γενικά αυτό το διάστημα μην αφήνετε τίποτα για αργότερα, αλλά φροντίστε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητές σας τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματικά, αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για εσάς, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε όσο διατηρείτε μια ειλικρινή, αισιόδοξη προσέγγιση.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα