Προβλέψεις Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα οικονομικά σου τους τελευταίους μήνες είναι ένας πονοκέφαλος για σένα, αφού μια τρύπα καλύπτεις, άλλη ανοίγει. Σου έχουμε καλά νέα… Η κατάσταση σύντομα αρχίζει να αλλάζει και ευκαιρίες εμφανίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε έχει κουράσει απίστευτα και θέλεις όσο οτιδήποτε άλλο κοινωνικότητα, βόλτες, φίλους, φασαρία, γέλια, χαρές. Άρχισε από αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχετε απίστευτη δουλειά και δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικά τίποτα. Όταν όλα τακτοποιηθούν

θα έχετε άπλετο προσωπικό χρόνο για να αποδράσετε και να πάρετε επιτέλους ανάσα. Λίγη υπομονή ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτό το διάστημα σας συμβουλεύουμε να βγείτε, να περάστε όμορφα και να απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα. Ναι, αν θέλετε μπορείτε να γίνετε και party animal.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ερωτική σου ζωή είναι στο προσκήνιο. Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου θα κάνει κάτι που θα αφήσει έκπληκτη και θα πετάξεις από χαρά, ενώ αν είσαι ελεύθερη είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος και προσπάθησε να τελειώνεις με όλες τις εκκρεμότητές σου. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για μια μίνι απόδραση συντροφιά με τους φίλους σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις αυτή τη συνήθεια να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να αναπολείς το παρελθόν, ξεχνώντας να ζήσεις το τώρα. Βρες χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα επικρατήσει μια ασυνεννοησία τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σου, χωρίς κάποιο λόγο. Προσπάθησε όμως να μην εκνευριστείς και να μην πεις πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει αποδίδει και γίνεσαι αντικείμενο συζήτησης στο γραφείο. Ίσως είσαι πολύ κοντά σε μια αύξηση ή μια καλύτερη θέση. Μην αφήσεις αυτή τη στιγμή να πάει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μέρα ξεκινά με μια διάθεση να μην σηκωθείς με τίποτα από το κρεβάτι σου, αλλά να μείνεις εκεί μέχρι το βράδυ. Ξέρουμε πως έχεις διάφορα θέματα αυτό το διάστημα, όμως ζήτα συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ημέρα έχει μια σειρά από υποχρεώσεις που έχουν όλες προτεραιότητα! Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όλες, χωρίς όμως να παραμελήσεις σύντροφο και οικογένεια. Δεν πρέπει να τους θεωρείς δεδομένους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και δεν μπορείς να αποφασίσεις με τίποτα. Προσπάθησε να πάρεις μερικές ημέρες παράταση χρόνου και συζήτησέ το με φίλους σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα