Προβλέψεις Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να πάρεις μια πολύ σοβαρή απόφαση. Σε συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την καρδιά σου από το μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσένα σήμερα και σίγουρα θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Αρκεί να είσαι γεμάτη υπομονή και όρεξη για δουλειά.

Δίδυμοι

Όσο πιο πολύ προσπαθείς να κρατήσεις την προσοχή επάνω σου τόσο πιο δύσκολα θα γίνονται τα πράγματα. Δεν μπορείς να είσαι πάντα το επίκεντρο.

Καρκίνος

Προστάτεψε σήμερα όσους ανθρώπους βρίσκονται γύρω σου

και μην φέρεσαι άσχημα σε κανέναν. Δηλαδή επειδή έχεις νεύρα θα πρέπει να την πληρώσουν όσοι βρεθούν στο δρόμο σου;

Λέων

Τα συναισθήματά σου είναι κάπως πεσμένα τον τελευταίο καιρό και δεν έχεις διάθεση να ανέβεις ψυχολογικά. Πριν σε πάρει τελείως η μπάλα, κανόνισε να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις.

Παρθένος

Η σκέψη σου είναι πολύ ξεκάθαρη σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου που είναι πολύ απαιτητική και σε όλα όσα έχεις να κάνεις.

Ζυγός

Έχεις την ικανότητα να τους βοηθάς όλους, ακούγοντας τα προβλήματά τους με μεγάλη προσοχή και κατόπιν να τους δίνεις τις πιο ωραίες συμβουλές. Συνέχισε έτσι!

Σκορπιός

Κάποια πράγματα μπορεί για σένα να είναι απλά και εύκολα, όμως για άλλους δεν είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι χαζοί, απλά διαφορετικοί.

Τοξότης

Ναι, το να διαφωνείς με κάποιον είναι και παραγωγικό. Αρκεί βέβαια να κάθεσαι και να ακούς και τη δική του πλευρά και εκδοχή, είτε έχει δίκιο, είτε όχι.

Αιγόκερως

Αν κάτι σε χαρακτηρίζει, αυτό είναι η διαίσθησή σου. Καταλαβαίνεις πάντα τι ακολουθεί και παίρνεις τα μέτρα και τις προφυλάξεις σου. Αυτό κάνε και σήμερα.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα και θα διαφωνείς συνεχώς με συνεργάτες και φίλους. Παρόλα αυτά προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται και να μην πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

Ιχθύες

Κάποιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν σήμερα να σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου στη δουλειά σου και να παρατήσεις το project που έχεις αναλάβει. Μην τους κάνεις τη χάρη.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα