Προβλέψεις Πέμπτη 3 Αυγούστου

Τι μας αποκαλύπτουν τα ζώδια σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Απροσδόκητες ευκαιρίες για ταξίδια θα σας παρουσιαστούν σήμερα. Μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα λυθεί γρήγορα χωρίς εντάσεις και τσακωμούς.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Κάτι θα επηρεάσει τις κληρονομιές, τους φόρους, τα δάνεια, τα ασφαλιστικά θέματα ή την κοινή ιδιοκτησία σήμερα. Ότι και αν είναι μην προχωρήσετε και μην λάβετε καμία

σημαντική απόφαση αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκουραστείτε και να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον κάτι θα κάνει και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Προτεραιότητά σας είναι η δουλειά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αλλαγές στη ρουτίνα εργασίας σας είναι πιθανές σήμερα -ας ελπίσουμε ότι θα είναι θετικές. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει παράπονα γιατί τελευταία δεν του δίνατε μεγάλη προσοχή. Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνετε;

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Μια έκπληξη ή πρόσκληση θα σας ευχαριστήσει σήμερα. Μπορεί να αφορά σε ένα κοινωνικό ή αθλητικό γεγονός, σε κάποιες δραστηριότητες με τα παιδιά ή σε ένα ρομαντικό δείπνο. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως σήμερα δεν θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα!

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Κάτι θα αλλάξει σήμερα στην ρουτίνα του σπιτιού σας. Θα μπορούσε να είναι μία συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειά σας που θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις. Προσέξτε που σπαταλάτε τα χρήματα σας και μην κάνετε αγορές που θα μετανιώσετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είστε γεμάτοι από έντονες νέες ιδέες σήμερα! Κάτι ασυνήθιστο στον καθημερινό σας κόσμο θα συμβεί. Κρατήστε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και μην πάρετε καμία σημαντική απόφαση κατά τη διάρκεια της Σελήνης.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Κάτι απροσδόκητο και συναρπαστικό θα επηρεάσει τα οικονομικά σας σήμερα. Μπορεί να βρείτε χρήματα ή να χάσετε. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας από απώλεια ή κλοπή. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια ψώνια, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η Σελήνη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Νιώθετε ανεξάρτητοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση σήμερα! Είναι λογικό επειδή υπάρχει περισσότερη ενέργεια στον αέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε γεμάτοι από ιδέες. Επίσης σήμερα μπορεί να είστε παραπάνω παρορμητικοί και πιο αυθόρμητοι από το συνηθισμένο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια ανήσυχη μέρα για εσάς. Μπορεί να αισθανθείτε ότι υπάρχει πολύς ενθουσιασμός στον αέρα και ακόμη και οι ενέργειες του καθενός γύρω σας είναι λίγο απρόβλεπτες και σας ενοχλούν. Όταν τελειώσει η Σελήνη, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα με κάποιο τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απροσδόκητη πρόσκληση ή ίσως μια ανακοίνωση. Μπορεί να είναι και ένα ταξίδι . Ό, τι και να συμβεί, μην ενεργείσετε μέχρι να ολοκληρωθεί η Σελήνη.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Κάτι απροσδόκητο θα προκύψει σήμερα στις επαφές σας με τα αφεντικά, τους γονείς, τους δασκάλους και τους ανωτέρους σας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ευχάριστο. Εάν πρέπει να πάρετε μία απόφαση περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί το φεγγάρι, για να έχετε καθαρό μυαλό!

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα