Προβλέψεις Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Από τη μια δε θες να σπαταλάς πολλές ώρες στη δουλειά σου, από την άλλη εύχεσαι να είχες περισσότερη δουλειά για να μην γυρνάς στο σπίτι μόνος. Βγες με φίλους, χαλάρωσε και δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το τελευταίο διάστημα οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και αδυνατείς να τις βάλεις σε μια σειρά. Επίσης η σχέση με το σύντροφό σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση της. Πριν

σε πιάσει πανικός, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Βάλε μια διαχωριστική γραμμή και μην αφήνεις κανέναν να την περάσει. Είτε αυτός είναι φίλος, είτε αδερφός, είτε σύντροφος. Κάποια πράγματα καλό είναι να τα κρατάς για τον εαυτό σου και όχι να τα μοιράζεσαι με όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο χρόνος περνάει και χάνεται και εσύ δεν διασκεδάζεις, δεν απολαμβάνεις, δεν χαλαρώνεις. Προσπάθησε τις επόμενες μέρες να απολαύσεις την ζωή και μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν έχουν καμία ουσία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γενικά μπορείς να αντέξεις πολλά. Ένα πράγμα όμως δεν μπορείς με τίποτα και αυτό είναι η αδιαφορία από τα άτομα που αγαπάς. Συζήτησε μαζί τους όλα όσα σε ενοχλούν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους το αξίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα έντονο φλερτ θα σε βάλει ξανά σε σκέψεις. Ο φόβος όμως για το άγνωστο και όλα όσα σε περιμένουν ίσως να σε κρατήσει πίσω και να μην ενδώσεις. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να το ζήσεις κι αυτό; Ε, τι λες;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει πλησιάζει. Αν θες να αλλάξεις όλα όσα θα γίνουν, μην κρατάς μια στάση αποδοχής και μοιρολοτρίας, αλλά πέσε με τα μούτρα στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Στο επόμενο διάστημα πρωταγωνιστεί η καριέρα σου και όλα όσα την αφορούν. Είτε θα βρεις μια καινούργια δουλειά, είτε θα ζητήσεις αύξηση, είτε θα αποδεχτείς μια πρόταση για ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αποφασιστικότητά σου και η πίστη στον εαυτό σου έχουν πάει περίπατο. Αντί να γκρινιάζεις για όλα όσα σου συμβαίνουν, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βρες τις λύσεις που σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θέλεις τα άτομα που είναι γύρω σου να να σου αποδεικνύουν καθημερινά την αξία τους. Το τελευταίο διάστημα όμως κανείς δεν το κάνει και εσύ αρχίζεις και έχεις αμφιβολίες γι’ αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ξέρεις πολύ καλά πως κάποιες φορές ο μοναδικός τρόπος για κάνεις ένα άτομο που αγαπάς να χαμογελάσει, να μην είναι μίζερο και να εκτιμήσει όσα έχει είναι να το να βγάλεις εκτός εαυτού. Αυτό το ταλέντο σου σήμερα θα παρεξηγηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το τελευταίο διάστημα κάτι σε έχει πιάσει και θέλεις να τα γκρεμίσεις όλα. Ναι, όσα έχεις καταφέρει με κόπο και ιδρώτα. Χαλάρωσε, πάρε βαθιές αναπνοές και προς Θεού μην κάνει κάτι που μετά θα το μετανιώσεις πικρά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα