Προβλέψεις Πέμπτη 20 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το νους υγιής εν σώματι υγιεί γίνεται μότο σου και αποφασίζεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, τη διατροφή και την άσκησή σου, καθώς αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Για ένα διάστημα είχες παραμελήσει την εικόνα σου για τα δεδομένα σου και αυτό θέλεις να αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Φίλοι ή γνωριμίες από τα παλιά επανεμφανίζονται και

παίζουν σημαντικό ρόλο σε εξελίξεις που αφορούν τα εργασιακά ή τα οικονομικά σου. Συναισθηματικά οι μέρες έχουν σκαμπανεβάσματα καθώς από την ερωτική σου ζωή δεν παίρνεις αυτά που θα ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα παραμένουν μεγάλες, όμως μια βοήθεια έρχεται από το πουθενά ως από μηχανής θεός και σου λύνει τα χέρια σε μια δύσκολη ή αβέβαιη στιγμή. Για να αποδώσει το εργασιακό σου κομμάτι κάνεις θυσίες στο προσωπικό όμως να θυμάσαι πως όλα θέλουν μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι κοινωνικές σας διασυνδέσεις διευρύνονται και αυτό σας φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις και τους στόχους σας. Διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις για να μην δώσετε λάθος εντυπώσεις και φανεί πως καταφέρνετε πράγματα με τις πλάτες άλλων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η προσωπική σας ζωή έχει ανανεωθεί και αυτό σας δίνει άλλον αέρα όχι μόνο στο συναισθηματικό αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Μπορεί για κάποια πράγματα να πρέπει να δώσετε μικρές μάχες προκειμένου να γίνουν όπως τα θέλετε, αλλά έχετε δυνάμεις να τις δώσετε και αυτό είναι το σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε το ταλέντο να κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων και να σας εμπιστεύονται πράγματα που δεν θα έλεγαν εύκολα, με αποτέλεσμα να συλλέγετε πολύτιμες για εσάς πληροφορίες. Φανείτε προσεκτικοί σε όσα λέτε και που τα λέτε και πολύ σύντομα θα θερίσετε τους καρπούς από όσα σπείρατε όλον αυτόν τον καιρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι από εσάς ίσως έχουν ένα ταρακούνημα στην προσωπική τους ζωή όταν αντιληφθούν πως κάποια από τα πράγματα που είχαν ως δεδομένα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις πριν σιγουρευτείτε για το τι ισχύει, αλλά και το τι πραγματικά θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η προσωπική σας ζωή είναι πολύ σημαντική για εσάς, έτσι όταν νιώθετε πως υπάρχει αστάθεια ή αβεβαιότητα σε αυτό το κομμάτι όλοι οι τομείς της ζωής σας παθαίνουν ένα… black out. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία την αναμπουμπούλα στα ερωτικά σας που θα είναι περαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Εργασιακά έρχονται σημαντικές εξελίξεις που θα σε δικαιώσουν, αλλά θα σου δώσουν και την ευκαιρία να πάρεις περισσότερες αρμοδιότητες –και ίσως και περισσότερα χρήματα. Στην προσωπική σου ζωή η κατάσταση κάποιες φορές θυμίζει σκωτσέζικο ντους, αλλά μήπως έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τη βοήθειά σου και τις συμβουλές σου θα ζητήσουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι και αμέσως θα βρεθείς στο πλευρό τους. Όμως, μην πάρεις την ευθύνη των τελικών τους αποφάσεων για να μη σου ζητηθούν μετά ευθύνες που δεν πρέπει να είναι δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα βάλουν τη ζωή σου σε νέες βάσεις, αλλά από τη μία έρχονται συνεχείς αναβολές και από την άλλη έχεις μέσα σου κάποιες αμφιβολίες. Ξεκαθάρισε τι πραγματικά θέλεις και διεκδίκησέ το.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πολλές φορές αυτά που φοβόμαστε τα προκαλούμε. Όμως, θα πρέπει να λειτουργήσεις δυναμικά σε κάποια πράγματα, χωρίς συναισθηματισμούς και χωρίς αμφιταλαντεύσεις και να πάρεις αποφάσεις σύμφωνα με τη λογική, αφήνοντας πίσω βαρίδια που σε κρατούν στάσιμο.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 20 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα