Προβλέψεις Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει εντάσεις και τσακωμούς, τόσο με συναδέλφους, όσο και με άτομα της οικογένειάς σου. Προσοχή όμως να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στους φίλους ή το σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταμάτα να ονειροπολείς ενώ δουλεύεις γιατί και δεν θα τελειώσεις ποτέ όσα έχεις να κάνεις και γιατί θα το καταλάβει το αφεντικό σου και θα σου αρχίσει τις φωνές

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο διάστημα λέξεις όπως χρήμα, εξασφάλιση κ.α. ανάλογες υπάρχουν συνεχώς στο μυαλό σου. Μήπως η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα μέχρι το μεσημέρι θα είναι δύσκολη γεμάτη με εργασιακά άγχη. Από το απόγευμα όμως θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και το βράδυ θα βγεις να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Κάτι σε πιάνει και αντί να ευχαριστιέσαι βλέποντας το αποτέλεσμα όλων όσων κάνεις, εστιάζεις στις λεπτομέρειες και αμέσως χαλάει η διάθεσή σου. Πότε θα σταματήσεις να το κάνεις αυτό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από την… ξηρασία που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στα ερωτικά σου, κάτι αρχίζει να κινείται. Ναι, θα κάνεις σήμερα μαι γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου και όλα σου φαίνονται μάταια και βαρετά. Σου προτείνουμε να βγεις έξω και να δεις κόσμο και όλα θα αλλάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες σε συμβουλεύουμε να προσέχεις την υγεία σου, όχι μόνο την σωματική, αλλά και την ψυχική σου. Μην εμπλέκεσαι σε καυγάδες, μην συγχύζεσαι και προτίμησε έναν ήρεμο τρόπο ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σου είναι πολύ αναβασμένη. Περιμένεις να τελειώσει η δουλειά σου, να πάρεις άδεια και να πας επιτέλους διακοπές που τις έχει τόσο μα τόσο ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μια περίοδο γεμάτη εντάσεις, τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι σου, θες την ηρεμία σου. Τώρα είναι η ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, μακριά από όλους και όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ξυπνήσει η διάθεση σου για μια σειρά από νέα ερεθίσματα που σε συμβουλεύουμε να μην τα αγνοήσεις. Αν πρόκειται να κάνεις ένα πράγμα μόνο στο εξής, αυτό είναι τα ταξίδια. Όσα μπορείς περισσότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εντάσεις σήμερα με φίλους και συγγενείς θα είναι πολλές και θα σε κάνουν να θες να τα σπάσεις όλα. Απομακρύνσου λίγο, ηρέμησε και όλα θα τα δεις με καθαρή ματιά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα