Προβλέψεις Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι ή θα παρακολουθήσετε προσωπικές, οικιακές ανάγκες. Μια συνομιλία με ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να είναι σημαντική, γι αυτό δώστε προσοχή σε ότι έχει να σας πει. Επειδή εργάζεστε σκληρά προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Σήμερα έχετε μια ‘φιλόδοξη΄ λίστα για να κάνετε. Τα σύντομα ταξίδια και η αυξημένη ανάγνωση και γραφή θα προσθέσουν στο φορτισμένο φορτίο σας. Απολαύστε τη συνομιλία με τους άλλους. Αυτό εξακολουθεί

να είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τις διαπραγματεύσεις ακινήτων και για ψώνια για όμορφα πράγματα για το σπίτι σας.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι, γι ‘αυτό πρέπει να είστε υπομονετικοί με αυξημένη δραστηριότητα λόγω ανακαίνισης, βελτιώσεων στο σπίτι, επισκεπτών ή οικιστικών κινήσεων. Ωστόσο, προσπαθήστε να βρείτε και λίγο χρόνο για τις δικές σας ανάγκες.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αισθάνεστε πιο συναισθηματικά από το συνηθισμένο σήμερα, επειδή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας. (Αυτό συμβαίνει για δύο ημέρες κάθε μήνα.) Ωστόσο, όταν η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, η τύχη σας είναι λίγο καλύτερη! Θα υπάρξουν αλλαγές που θα βελτιώσουν την ζωή σας προς το καλύτερο!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Είναι εύκολο να είσαι γοητευτικός και ευγενικός τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου. Ένα δροσερό πλεονέκτημα! Σήμερα, όμως, η Σελήνη κρύβεται στο γράφημά σας, πράγμα που σημαίνει ότι θέλετε να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ίσως προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ο Άρης είναι στο ζώδιο σου και σε κάνει πιο επικοινωνιακό! Και είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με όλους, ακόμα και με άτομα που είχατε να μιλήσετε καιρό. Μια συζήτηση με μια γυναικεία γνωριμία μπορεί να είναι σημαντική σήμερα, ειδικά αν μιλάς για τους δικούς σου στόχους.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Προσωπικά στοιχεία για την ιδιωτική σας ζωή είναι δημόσια σήμερα. Κάποιος μιλάει για σένα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να προωθεί τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση με τους άλλους παρόλο που ψάχνετε κάποια ιδιωτικότητα τώρα. Μπορείτε να έχετε και τα δύο. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας και απολαύστε επίσης την παρέα άλλων.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Κάντε κάτι διαφορετικό σήμερα για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για περιπέτεια και την επιθυμία σας να μάθετε κάτι νέο. Φυσικά, εάν μπορείτε να ταξιδέψετε κάπου καινούργια και συναρπαστικά – κάντε αυτό! Αλλά αν δεν μπορείτε να βγείτε από την πόλη, μπορείτε να κάνετε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Κοιτάξτε τα πράγματα γύρω σας με φρέσκα μάτια.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτή είναι μια σταθερή μέρα για να συνδέσετε χαλαρούς άξονες που σχετίζονται με φόρους, χρέη, κληρονομιές, ασφαλιστικά θέματα και κοινόχρηστο ακίνητο. Οι άνθρωποι θα σας ακούσουν με ό,τι θέλετε να ασχοληθείτε , γιατί φαίνεσαι καλά στους άλλους τώρα. Ακόμα, θα υπάρξουν προτάσεις για ταξίδια που θα σας ενθουσιάσουν.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας που είναι 180 μοίρες απέναντι από το ζώδιο σας, που σημαίνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας και σε αυτά που λέτε με τους γύρω σας. Πρέπει να συνεργαστείτε αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά τόσο μεγάλο θέμα, θα σας ωφελήσει αρκετά.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Αυτή είναι μια παραγωγική μέρα για εσάς. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι θετικές παρά την πιθανότητα διαφωνιών σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία και τις κληρονομιές. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας ανοίγει το δρόμο για ζεστές, εγκάρδιες συζητήσεις και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να φτάσετε στο δρόμο σας.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη μέρα! Τον τελευταίο καιρό εστιάσατε στους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας. αλλά επειδή ο Άρης είναι απέναντι από το ζώδιο σας, έχετε ενοχληθεί με κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διορθώσετε κάποιες διαφωνίες με τους γύρω σας.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα:Αυτοί είναι οι 6 πιο σέξι συνδυασμοί ζωδίων!

Keywords
Τυχαία Θέματα