Προβλέψεις Πέμπτη 13 Ιουλίου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα….

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Nα είστε υπομονετικοί με τα μέλη της οικογένειας σας σήμερα, επειδή για κάποιο λόγο η ηρεμία στο σπίτι σας θα αναστατωθεί ή θα αλλάξει ξαφνικά. Μια απροσδόκητη ευκαιρία για εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Να είστε προσεκτικοί σήμερα, διότι πρόκειται για μια ημέρα επιρρεπής σε ατύχημα για το ζώδιο σας σας.

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και πριν προβείτε σε ενέργειες που μετά μπορεί να τις μετανιώσετε. Χαλαρώστε, ηρεμήστε και βάλτε από αύριο σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα μπορεί να βρείτε χρήματα αλλά και να χάσετε. Ελέγξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τις κάρτες σας. Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις με τους φίλους σας. Μετά από αρκετό καιρό που τους είχατε παραμελήσει, ήρθε η ώρα να τους δώσετε τη σημασία που τους αξίζει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή δεν είναι μια εύκολη μέρα, τα γεγονότα γύρω σας τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα και όσο κι αν θέλετε να τα προλάβετε, δεν μπορείτε. Κάντε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, επαγγελματικές, φιλικές και ερωτικές και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Κάτι που συμβαίνει στα παρασκήνια μπορεί να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας σήμερα. Αν παρατηρήσετε και αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Σκεφτείτε καλά τις επόμενές σας κινήσεις και κατόπιν πράξτε με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ένας φίλος μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα ή να πει ή να κάνει κάτι ασυνήθιστο. Η μέρα ευνοεί τις ευχάριστε συναντήσεις, τις εξόδους και τις ωραίες συζητήσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία αυτή να περάσετε καλά.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Οι συζητήσεις με το αφεντικό σας, τους γονείς και τους συγγενείς σας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες σήμερα. Παρόλα αυτά εσείς εστιάστε μόνο στα θετικά της ημέρας και βρείτε χρόνο για να αφιερώσετε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια θα αλλάξουν λόγω ακυρώσεων σήμερα. Παρόλα αυτά μην απογοητευτείτε στιγμή. Δώστε σημασία στον σύντροφό σας και τους φίλους σας. Βγείτε και διασκεδάστε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ελέγξτε τις συναλλαγές σας και τραπεζικά θέματα διότι κάτι απροσδόκητο θα τα επηρεάσει. Ίσως χάσετε την πιστωτική σας κάρτα, ή το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σχετικά με τις κληρονομιές και την κοινή ιδιοκτησία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Οι επαφές με συνεργάτες και στενούς φίλους, δεν θα πάνε όπως ακριβώς θα θέλατε. Κάτι αναπάντεχο θα συμβεί που θα σας εκνευρίσει απίστευτα. Ό, τι και αν συμβεί όμως προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο σήμερα και μην αφήσετε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν κυρίως στο εργασιακό σας περιβάλλον να σας επηρεάσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά όσο κι αν δεν το θέλουμε.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, διότι είναι μια ημέρα που είναι επιρρεπής στα ατυχήματα των παιδιά σας. Απομακρύνετε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο από την περιοχή τους. Επίσης πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπλέξετε σε τσακωμούς και εντάσεις.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

The post Προβλέψεις Πέμπτη 13 Ιουλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα