Προβλέψεις Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν αυτές τις μέρες στην δουλειά σας.Ίσως να πάρετε προαγωγή ή να γίνει αύξηση του μισθού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι δυστυχώς θα πρέπει να το αναβάλλετε προς το παρόν γιατί ένα οικογενειακό θέμα θα χρειαστεί την παρουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να βάλει φρένο τα σχέδιά σας να παρακολουθήσετε μια κοινωνική εκδήλωση, μια ομαδική δραστηριότητα ή να συναντηθείτε με τον σύντροφό σας. Μάλλον στο εργασιακό σας περιβάλλον σας έχουν βρει εύκολους και σας εκμεταλλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα

πρέπει να αφήσετε πίσω τους φόβους και τις ανασφάλειες σας γιατί έτσι δεν κάνετε καλό πρώτα απ΄ όλα στον εαυτό σας και έπειτα στους γύρω σας. Αν δεν είστε εσείς διατεθειμένοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας τότε οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

ΛΕΩΝ

Η πίεση της δουλειάς θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος που θα σας κάνει να αισθάνεστε εξαντλημένοι. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς συνεχίζετε να απολαμβάνετε την επιτυχία σας, η αυτοπεποίθησή σας μεγαλώνει, και έτσι είναι πιθανό να προσελκύσετε νέες σχέσεις με συναρπαστικούς ανθρώπους -είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε επισκέψεις που δεν περιμένατε αλλά δεν μπορείτε και να τις αποφύγετε. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να είστε μια άψογη οικοδέσποινα και να τους κάνετε να αισθανθούν άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δεν θέλετε να έχετε τσακωμούς με τον σύντροφο σας απλά μην ανοίγετε συζητήσεις που καίνε. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να είναι καλή ιδέα να εξοικονομήσετε ή να επενδύσετε χρήματα, μόνο και μόνο για να αισθανθείτε πιο ασφαλείς στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανατροπές που αφορούν στην καριέρα σας ή τις δραστηριότητες που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας είναι πιθανό να επηρεάσουν αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα λάβετε κάποια ευχάριστα νέα από την εργασία σας που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε πλατιά. Προσοχή στη υγεία σας και στις σπατάλες που συνεχώς κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλες οι σχέσεις σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ζεστές και υποστηρικτικές τώρα. Να είστε ανοιχτοί, ειλικρινείς και έτοιμοι να μιλήσετε χωρίς φόβο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα