Προβλέψεις Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ενδέχεται να λάβετε ορισμένες πληροφορίες και βοήθειες από τους φίλους σας σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικότερης επιδίωξης των στόχων σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας επισκέπτης θα μπορούσε να έρθει στην πόρτα σας με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Σας συμβουλεύουμε να τον ακούσετε προσεκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας φίλος ή συγγενής που δεν έχετε δει για λίγο, θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά και να σας δώσει μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις

για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνικά, έρχονται σούπερ θετικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση είτε μέσα από μια αύξηση, είτε με μια δεύτερη δουλειά. Και αυτό όπως είναι λογικό και επόμενο θα σας γεμίσει χαρά.

ΛΕΩΝ

Οποιαδήποτε αναποφασιστικότητα που έχετε αισθανθεί τις τελευταίες ημέρες είναι τελείως ξεπερασμένη και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αυτή είναι η μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέα επαγγελματικό project.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί να φυλάσσετε και να προστατεύετε αυτό που έχετε, είναι καιρός να βγείτε έξω και να βρείτε κάτι νέο να κάνετε. Επωφεληθείτε περισσότερο από ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι φίλοι ίσως σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και σας προσκαλούν να πάτε. Μην το αρνηθείτε, εξάλλου το χρειάζεστε γιατί πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε με καινούργιες εικόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακούστε πραγματικά τι λένε όλοι οι φίλοι σας, οι αγαπημένοι σας, οι συνάδελφοι σας για ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζετε, αλλά μην πάρετε αμέσως μια απόφαση που στο μέλλον ίσως να μετανιώσετε και να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια ημέρα για να αποκτήσετε τη σωστή προοπτική προτού ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή κάνετε μαι σειρά από σημαντικές αλλαγές σε μια υπάρχουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες και επεκτατικές ιδέες για επενδύσεις κεφαλαίων θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο μελλοντικό σας εισόδημα. Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θέλετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρώστε και απολαύστε το, αλλά αποδεχτείτε το ταίρι σας όπως είναι με τα υπέρ του και τα κατά του. Υπάρχουν ενδείξεις πιθανών αλλαγών στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μην φοβάστε να αναζητήσετε μια νέα δουλειά. Δεν έχει νόημα να παραμείνετε σε μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει πλήρως.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα