Προβλέψεις Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Σήμερα θα έχετε πολλές ιδέες και θα επικοινωνήσετε με όλους γύρω σας, ναι ακόμα και αυτούς που μέχρι τώρα δεν τα πηγαίνατε πολύ καλά. Ένα πρόβλημα θα προκύψει και για την επίλυσή του θα σας βοηθήσει η συμβουλή ενός φίλου σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, μπορεί να αισθανθείτε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές και σας παροτρύνουμε να τις κάνετε τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση με κάποιον.Η μετάβαση του Άρη στο 7ο οίκο σας δείχνει ότι είστε ιδιαίτερα

παρορμητικοί κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου της ζωής σας.Έχετε προβλήματα αφήνοντας πίσω τις σχέσεις του παρελθόντος και ίσως ρίχνοντας τον εαυτό σας σε δουλειά για να αντισταθμίσει υπερβολικά αυτό το γεγονός. Μπορείτε επίσης να αναμένετε ότι η σεξουαλική σας ένταση θα μειωθεί για λίγες μέρες και αυτή είναι μια αντίφαση που βασίζεται στη θέση του Άρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση σας για την επίλυση ενός προβλήματος, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο καθώς η Σελήνη διαπερνά τον 3ο οίκο σας του συνειδητού μυαλού.Θα είστε ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους στο παιχνίδι, αλλά μόνο αν μπορείτε να ελέγξετε τις σκέψεις σας. Δεν αισθάνεστε καλά σήμερα, επειδή σκεφτείτε μια κατάσταση που σας επηρεάζει φυσικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές και να φτάσετε σε νέα επίπεδα, αλλά αν δεν είστε εξοπλισμένοι με τα σύνολα δεξιοτήτων σας, θα δοκιμάσετε αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και εκεί όπου ο αυτοσχεδιασμός μπαίνει στην εικόνα. Πολλά προσωπικά και ευαίσθητα ψυχολογικά υλικά μπορεί να είναι επιφανειακά, αλλά μπορείτε να το χειριστείτε και να το μετατρέψετε προς όφελός σας. Η επερχόμενη σύμπραξη του Ερμή και του Κρόνου δείχνει σύντομα εξαιρετικά καλά πράγματα στον επαγγελματικό και τον προσωπικό ορίζοντα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Ακόμα κι αν οι ιδέες σας είναι μάλλον προοδευτικές, μια πιο παραδοσιακή και περιορισμένη προσέγγιση θα είναι πιο συμφέρουσα για τη θέση σας.Προσπαθήστε να ανοίξετε τα αυτιά σας και να μιλήσετε λιγότερο για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα. Με την ακρόαση περισσότερων ανθρώπων θα στρέφονται προς εσάς καθώς αισθάνονται τη συμπόνια σας και το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σας, ο χρόνος για να ξεκουραστείτε και να πάρετε κάποια άδεια, αν είναι δυνατόν.Πρέπει να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να βελτιώσετε τις ικανότητες συγκέντρωσης για να επιτύχετε τα αποτελέσματα του προγραμματισμού σας. Και αυτό γίνεται καλύτερα πίσω από κλειστές πόρτες χωρίς υπερβολική κοινωνική αλληλεπίδραση τις επόμενες μέρες. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε απαισιόδοξοι ή να εμποδίζετε, μπορείτε να σπάσετε αυτόν τον κύκλο με περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Εργάζεστε απεγνωσμένα για να κρατήσετε το μυαλό σας μακριά από τις σκέψεις που προτιμάτε να μην σκεφτείτε και ο φόβος σας επεκτείνεται σε θέματα που αφορούν την εργασία και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.Αυτό σημαίνει ότι η βασική σας φράση σήμερα είναι αυτοέλεγχος – να κρατάτε το μυαλό σας σε εκείνες τις δραστηριότητες που είναι υψηλές και ευγενείς. Πρέπει επίσης να κρατήσετε το όραμά σας επικεντρωμένο σε αυτό που θέλετε να μην είναι αυτό που φοβάστε να χάσετε. Λίγη κοινωνικοποίηση με τους φίλους σας θα άρει τα πνεύματά σας και θα έχετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για να μοιραστείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σας, τις καλύτερες δεξιότητές σας και να τις χρησιμοποιήσετε τώρα, ενώ ο Άρης και ο Δίας διασχίζουν το σύμβολο του Ήλιου σας. Αυτοί οι πλανήτες δείχνουν ότι μπορεί να έχετε ξεχάσει κάποια από τα ταλέντα σας που στο παρελθόν σας βοήθησαν να επιτύχετε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Τώρα μπορείτε να επαναλάβετε κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες και να εφαρμόσετε ξανά αυτές τις δεξιότητες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο Άρης μπορεί να σας ενοχλεί σωματικά, δημιουργώντας ατυχήματα,να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μηχάνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Τα ασυνήθιστα συμβάντα θα φέρουν μερικές ευχάριστες κοινωνικές εκπλήξεις και μερικές μοναδικές καινοτομικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που σας προκαλεί θλίψη. Οι συμβουλές των φίλων πρέπει να ληφθούν υπόψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αυτό που παρατηρείτε και μαθαίνετε από το μέτωπο του σπιτιού μπορεί είτε να παρεμβαίνει είτε να έχει προτεραιότητα έναντι των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και της εξωτερικής ζωής επί του παρόντος και αυτό μπορεί να είναι εξίσου καλό. Δημιουργώντας ένα στέρεο θεμέλιο για τη ζωή σας είναι εξίσου σημαντικό όπως και για την οικοδόμηση ενός σπιτιού ειδικά σε αυτό το νέο έτος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Κάτι που κάνετε τώρα μπορεί να κάνει τους άλλους να μιλάνε για σας – για καλό ή το αντίθετο. Είστε απρόθυμοι να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και όσα σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, αλλά σας συμβουλεύουμε να το κάνετε γιατί μόνο έτσι θα χαλαρώσετε και θα αποφορτιστείτε από το δύσκολο πρόγραμμά σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η ψυχική σας ενέργεια διεγείρεται και ρέει με θετική επιρροή. Οι περισσότεροι από εσάς θα μάθουν και θα κατανοήσουν περισσότερες γνώσεις από ό, τι συνήθως και θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας κάτι δύσκολο. Παραμείνετε σε εγρήγορση για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Προκύπτουν ευνοϊκές τάσεις για ταξίδια και φιλία.Η προσωπικότητά σας είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους άλλους σήμερα. Αναμένετε ένα μικρό δώρο εκτίμησης από κάποιον.

Καλήμερα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα