Προβλέψεις Παρασκευή 30 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός

Μην πάρεις τίποτα σήμερα στα σοβαρά από αυτά που θα ακούσεις γιατί δεν θα έχουν καμία βάση… Επίσης προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε εντάσεις και τσακωμούς.

Ταύρος

Αν έχεις τον χρόνο σήμερα και την διάθεση μείνε σπίτι και ξάπλωσε για να μπορέσεις να ξεκουραστείς… Ναι, πάρε ένα ρεπό και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι

Η αγάπη σήμερα κινείται στον αέρα και γι αυτό μην χάσεις την ευκαιρία και εκμεταλλεύσου την κάνοντας κάποιες κινήσεις… Για τους δεσμευμένους θα είναι μια πολύ hot ημέρα.

Καρκίνος

Αν

τα καταφέρεις μην πας γραφείο. Η μέρα σήμερα προσφέρεται ώστε να καθίσεις σπίτι και να κάνεις όλες τις απαραίτητες δουλειές που σου χρειάζονται. Βρες χρόνο για να δεις φίλους.

Λέων

Ναι, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις σήμερα αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν δεν ξεκουραστείς πρώτα. Φρόντισε τον εαυτό σου για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου.

Παρθένος

Έχεις κάποια θέματα οικονομικά και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου προσφέρει βοήθεια. Τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπομονή!

Ζυγός

Θα υπάρξει αρκετή ένταση στον χώρο σου σήμερα και καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Συνέχισε τη δουλειά σου και μην δίνεις την παραμικρή σημασία σε τίποτα και σε κανέναν.

Σκορπιός

Για να μπορέσεις να περάσεις καλύτερα την ημέρα σου σήμερα προσπάθησε να κάνεις μια ασχολία που σε χαλαρώνει. Έτσι μόνο θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις.

Τοξότης

Νιώθεις ότι δεν έχεις τα χρήματα που θες για να μπορέσεις να κάνεις πράγματα αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Σύντομα τα οικονομικά σου θα φτιάξουν, πίστεψέ μας.

Αιγόκερως

Νιώθεις ανίκητη σήμερα και δεν φοβάσαι τίποτα. Πρόσεξε τα στραβοπατήματα παντός είδους γιατί δεν θα έχουν ωραία κατάληξη. Μην κάνεις τίποτα που θα το μετανιώσεις.

Υδροχόος

Δεν είναι καλή μέρα σήμερα για να κάνεις ορισμένα σχέδια ούτε για δουλειά ούτε για ταξίδια. Άφησέ τα όλα στην άκρη, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και από Δευτέρα ξανακοιτάς το πρόγραμμά σου και τις εκκρεμότητές σου.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα δεν είναι πολύ καλή για συναντήσεις και για κοινωνικοποίηση. Καλύτερα να μείνεις μόνη σήμερα και να τα… πεις με τον εαυτό σου και από αύριο κανονίζεις έξοδο με τους φίλους σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα