Προβλέψεις Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σε παρακαλούμε πολύ να μην πέσεις στην παγίδα κάποιου σήμερα που θα στο παίξει αδύναμος και πονεμένος και θα αρχίσεις να τον βοηθάς. Θα είναι ένας καθαρός εκβιασμός.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μετά από μια περίοδο μοναξιάς, τώρα θέλεις να βγαίνεις συνεχώς έξω, να βλέπεις φίλους, να διασκεδάζεις και να γεμίζεις με ωραίες στιγμές και εικόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όλοι θέλουν να είναι δίπλα σου όταν είσαι χαρούμενη και ευδιάθετη. Όλοι θέλουν να φεύγουν μακριά σου όταν έχεις τα νεύρα σου και είσαι πεσμένη. Τι παράξενο κι αυτό με

σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο ρομαντισμός σου σήμερα χτυπάει κόκκινο. Κανόνισε μια ωραία έκπληξη στο σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει και πες του όλα όσα θαυμάζεις σε εκείνον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και σήμερα έχεις ανάγκη για ήρεμα και χαλαρά πράγματα, σε περιμένουν μεγάλες εντάσεις στη δουλειά σου και πολλές σκέψεις για το μέλλον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα δεν θα μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Θα σκέφτεσαι παραλίες, βουτιές και βόλτες σε σοκάκια σε κάποιο ελληνικό νησί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για να μην εκραγείς και πεις πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσεις, μην εμπλακείς σε εντάσεις με τους συναδέλφους σου. Κάνε γρήγορα τη δουλειά σου και φύγε από το γραφείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προτιμάς το τελευταίο διάστημα να είσαι σπίτι, συντροφιά με ταινίες και βιβλία. Δεν είναι κακό, απλά μια φάση που γρήγορα θα σου περάσει και θα θες ξανά να βγεις έξω και να διασκεδάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ανυπομονησία σου για τις διακοπές σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Ηρέμησε και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου. Σε λίγο θα είσαι ξάπλα σε μια παραλία και θα απολαμβάνεις τις βουτιές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα τα βάλεις με το σύντροφό σου και τη σχέση σας, αφού τελευταία αισθάνεσαι μεγάλη πίεση και ανασφάλεια. Προσπάθησε να του πεις όσα έχεις μέσα σου και να βρείτε μαζί μια λύση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Γι’ αυτό μην καθίσεις σπίτι, αλλά κανόνισε να βγεις με τις φίλες σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα