Προβλέψεις Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ασχοληθείς με τους φίλους σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Συγκεκριμένα, οι σχέσεις με τους εταίρους και τους στενούς φίλους θα είναι αισιόδοξες και ευχάριστες. Απολαύστε την μέρα, λοιπόν παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα .

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
.Τα πάντα θα πάνε καλά στην εργασία σήμερα, ειδικά τα ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία. Οι σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες θα είναι αισιόδοξες και αμοιβαία επωφελείς. Αυτό είναι το είδος της ημέρας που παίρνετε αυτό που δίνετε.

Η ικανότητά σας να συνεργαστείτε με ομάδες θα ενισχυθεί ιδιαίτερα.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας ή με οικονομικές συναλλαγές θα είναι ιδιαίτερα ευνοικές.. Ακόμα, είναι μία εξαιρετική ημέρα για αθλητικές εκδηλώσεις, τέχνες, θέατρο, ταινίες,παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αυτή είναι η τέλεια μέρα για μια οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι σας. Όλοι θα είναι αισιόδοξοι και χαλαροί. Στην πραγματικότητα, κάθε είδους συγκέντρωση στο σπίτι σας θα είναι επιτυχής. Ακόμα, είναι μία πολύ μέρα για ευκαιρίες ακινήτων.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε και να περάσετε καλά.. Η επιθυμία σας να επικοινωνήσετε είναι ισχυρή. Νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, έξυπνοι και σοφοί. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε με δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Οι επιχειρήσεις και το εμπόριο ευνοούνται σήμερα. Δουλεύεται πάρα πολύ αυτό το διάστημα και ο Ερμής στο ζώδιο σας ενισχύει την ικανότητά σας να μιλάτε με άλλους και μάλιστα να περνάει και το δικό σας. Προσοχή όμως, στις μεγάλες αγορές και στα έκτακτα έξοδα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αυτή είναι μια ζεστή, θαυμάσια μέρα γιατί η Σελήνη παρατάσσεται με τον Δία στο ζώδιο σας! Αυτό σας κάνει να είστε συμπαθητικοί και γενναιόδωροι σε όλους. Στην πραγματικότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη και τα θέματα σχετικά με το δίκαιο παιχνίδι θα σας απασχολούν. Επιπλέον, αισθάνεστε ιδιαίτερα υγιείς και αισιόδοξοι!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Είστε ικανοποιημένοι με τον κόσμο σας σήμερα. Σήμερα θα είστε γενναιόδωροι με όλους, μπορείτε να επηρεάσετε άλλους μέσω της γνώμη σας, καθώς και μέσω της συγκέντρωσης κεφαλαίων ή των πειστικών δυνάμεων ομιλίας σας.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Είναι μια ημέρα διασκέδασης για το ζώδιο σας και ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Όπως, επίσης, και τα ταξίδια. Παρόλο που θέλετε να διασκεδάσετε με άλλους – και θα το κάνετε – αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να υποστηρίξετε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή να βοηθήσετε όσους έχουν κάποιο πρόβλημα.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σήμερα μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Ωστόσο, ίσως να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα σχετικά με θέματα που αφορούν τα πολιτικά ή φυλετικά θέματα. Προσπαθήσετε να ακούσετε και την γνώμη των άλλων και μην είστε τόσο ισχυρογνώμων.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Σήμερα,θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους, ειδικά για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και την πολιτική. Σήμερα σας έχει πιάσει η επιθυμία να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Και σήμερα θα εργαστείτε για να το κάνετε αυτό.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε μια καλύτερη ημέρα για μια συζήτηση για το πώς να διαιρέσετε κάτι ή να αντιμετωπίσετε μια κληρονομιά γιατί θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι! Όχι μόνο είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε την κοινή ιδιοκτησία, είναι επίσης μια ρομαντική και παθιασμένη μέρα.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα