Προβλέψεις Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας με τον σύντροφο σας τελευταία περνάει μια κρίση. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις έντονες λογομαχίες που έχετε και την έλλειψη χρόνου.Κάντε μια συζήτηση μαζί του και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας αλλά μάλλον δεν θα προλάβετε αφού θα υπάρξουν διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα συναρπαστικό τηλεφώνημα ή μήνυμα θα μπορούσε να προέρχεται

από έναν φίλο που έχει μερικά υπέροχα νέα για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για απόψε κάτι που χρειάζεστε πολύ γιατί τελευταία η δουλειά και η κούραση σας κρατούν στο σπίτι.

ΛΕΩΝ

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές αλλαγές και την ευκαιρία να ξεφύγετε από οποιονδήποτε περιορισμό που σας κρατά πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός.Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά. Το ρίσκο εξάλλου ευνοεί πάντα τους τολμηρούς.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αφοσιωθεί στην δουλειά σας μιας και αυτή είναι που σας προσφέρει ευχαρίστηση και αγαπάτε αυτό που κάνετε. Μην το παρακάνετε όμως και αφιερώστε τον ελεύθερο σας χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι είστε αδέσμευτοι μπορεί να μην ψάχνετε ταίρι αλλά μην απορρίπτετε με ελαφρά την καρδιά και όποιες γνωριμίες έρχονται. Δεν ξέρετε πότε θα σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες θα μπορούσαν να έχουν μπει στο μυαλό σας. Αρχίστε να τις επεξεργάζεστε και κάντε μια βόλτα το βράδυ για να σκεφτείτε πιο ήρεμα και λογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε προτού ενεργήσετε και μην αισθάνεστε πιεσμένοι να εμπλακείτε σε κάτι που σας κάνει να είστε άβολα. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είστε δεσμευμένες και ετοιμάζεστε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε τις σχετικές προετοιμασίες. Ζητήστε βοήθεια από τις φίλες σας ώστε αυτή η περίοδος να είναι η πιο όμορφη για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή έχετε χάσει τον έλεγχο με την διατροφή σας και κάποια παραπανίσια κιλά σας εκνευρίζουν, μάλλον έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσετε γυμναστική και δίαιτα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα