Προβλέψεις Παρασκευή 16 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και τα οικονομικά σας το τελευταίο διάστημα δεν πήγαιναν όπως θέλατε, ήρθε η ώρα που όλα θα αλλάξουν και θα μπουν επιτέλους σε τάξη. Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα, χαμογελάστε πλατιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και τελευταία είχατε μια σειρά από διαφορές με κοντινούς σας ανθρώπους, ευτυχώς λύθηκαν και πια είστε χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και ανακουφισμένοι.

Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σταματήστε να κάνετε υποθέσεις. Η ευτυχία και η ηρεμία θα έρθουν στη ζωή σας όταν συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσατε. Αν κάποιος κινείται… ύποπτα πίσω από την πλάτη σου, θα έρθει αυτές τις ημέρες να αποκαλυφθεί και να απολογηθεί για τις πράξεις του. Μπορεί να στενοχωρηθείς αλλά είναι καλύτερα να ξέρεις την αλήθεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το τελευταίο διάστημα το μυαλό σας ταξιδεύει κάπου αλλού και ναι, έρωτας είναι η αιτία. Αφήστε τον να σας κυριεύσει ολοκληρωτικά και μην βάζετε φρένο σε όλα τα ωραία που νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επιτέλους σήμερα θα ακούσετε το μπράβο που τόσο καιρό περιμένατε στη δουλειά σας και αυτό θα σας αποζημιώσει για όλη την ενέργεια που διαθέσατε το τελευταίο διάστημα. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα σας έχουν από εσάς πολλές και μεγάλες απαιτήσεις και αυτό σας αγχώνει και σας κρατάει πίσω από τους στόχους σας. Κάντε μια συζήτηση μαζί τους και πείτε τους όλα όσα σας ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένα τηλεφώνημα που δεν περιμένατε από ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας βάλει σε σκέψεις. Το αν θα δεχτείτε τελικά να τον συναντήσετε και να μιλήσετε μαζί του είναι δικό σας θέμα. Θα του δώσετε άλλη μια ευκαιρία ή το θέμα αυτό έχει κλείσει οριστικά για σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα παρουσιαστούν μια σειρά από προβλήματα που θα πρέπει να λύσετε, διαφωνίες στη δουλειά σας αλλά και στο σπίτι που θα σας έχουν συνεχώς στην τσίτα. Στο τέλος της ημέρας όμως θα πάνε όλα καλά και είστε πιο ανάλαφροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα σας έρθουν πολλές πληροφορίες από πολλά πρόσωπα και πριν ενεργήστε καθίστε κάτω και κρίνετε τα πάντα με τη λογική που σας χαρακτηρίζει. Με καθαρό μυαλό θα πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει χωρίς να παρασυρθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αλήθεια είναι πως στην προσωπική σας ζωή το τελευταίο διάστημα δεν είχατε δώσει πρωταγωνιστική θέση, όμως τώρα καλό είναι να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας γιατί θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι που θα σας συναρπάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θα υπάρξει ένας μεγάλος εκνευρισμός σήμερα στη δουλειά σας με κάποιον συνάδελφό σας, όμως καλό θα είναι να μην διαρκέσει πολύ και να βρείτε ξανά την ψυχραιμία σας. Αφήστε το να περάσει και μην του δώσετε μεγάλες καταστάσεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα