Προβλέψεις Παρασκευή 16 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο Δίας στο Ζυγό ευνοεί τις επιδιώξεις σου και φέρνει τύχη στα ζητήματα που σε απασχολούν, προσωπικά και επαγγελματικά. Μια συμφωνία μπορεί να υπογραφεί αυτές τις μέρες ή να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας που θα φέρει λεφτά στο ταμείο σου. Δείξε την εκτίμησή σου σε σημαντικούς σου συνεργάτες που έχουν ανάγκη της επιβεβαίωσής σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό που σε κυνηγάει σήμερα είναι ο χρόνος που δεν είναι αρκετός για να προλάβεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο φορτωμένο σου πρόγραμμα. Αν

και υπάρχει πίεση και άγχος, υπάρχει και εύνοια σε υποθέσεις που σε αφορούν και για καιρό έπαιρναν αναβολή ως προς την εξέλιξη ή την επίλυσή τους. Πλέον έρχεται η ώρα να διευθετηθούν και θα είναι υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι γνωριμίες με ανθρώπους που κινούν τα νήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας αλλά και του Σαββατοκύριακου και μέσα από αυτές προκύπτουν ευκαιρίες που θα δώσουν μια νέα διάσταση στα εργασιακά σου αλλά και μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης στα οικονομικά σου. Η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει επίσης και θα προσπαθήσεις να φέρεις μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στα δύο καθώς τελευταία σε έχει φάει η δουλειά –και το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι επαφές με φίλους θα σας δώσουν την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό και να πάρετε πολύτιμες συμβουλές. Αρκετοί από εσάς έχετε αντιμετωπίσει εντάσεις στα εργασιακά σας, αλλά μη μεγεθύνετε τις καταστάσεις και μην γίνεστε drama queen χωρίς λόγο, σκεφτείτε πως αυτά συμβαίνουν σε όλους –και κανείς δεν έχει κάνει κάποια συγκεκριμένη συνωμοσία εναντίον σας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο Δίας στο Ζυγό φέρνει μαζί του όλα αυτά τα θετικά και αρχηγικά του χαρακτηριστικά που λειτουργούν ευνοϊκά και για εσένα, καθώς προκύπτουν συναντήσεις με ανθρώπους που μπορεί να σας δώσουν μια νέα ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να κάνετε το παραπάνω βήμα. Μέσα όμως στο κλίμα επικοινωνία και νέων επαφών έρχονται στο δρόμο σας και κάποιοι που πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να ξεχωρίσετε ποιος έχει ειλικρινείς προθέσεις απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι κόποι σας αναγνωρίζονται και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει τους τελευταίους μήνες, θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και ξεκούραση, φαίνεται να πιάνουν κόπο, αφού για πολλούς θα μεταφραστούν σε κέρδη ή σε μια προαγωγή. Αν έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση επεξεργαστείτε καλά τα δεδομένα πριν απαντήσετε, ενώ καλό είναι να βάλετε όλες τις παραμέτρους στο τραπέζι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ήρθε η ώρα να αφήσεις τη μουρμούρα που τελευταία σε έχει πιάσει και σε κάνει κάποιες φορές κουραστικό στους γύρω σου. Άλλωστε σήμερα όλα πάνε υπέροχα καθώς ο Δίας είναι στο ζώδιό σου και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Θα έχεις αναγνώριση, θα εισπράξεις θαυμασμό, θα έχεις νέα φλερτ και πιθανότατα και νέες προτάσεις συνεργασίας. Όσα περίμενες εδώ και καιρό έρχονται!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιες παρεξηγήσεις έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν ξεκαθαρίσματα και από τη δική σου πλευρά στους άλλους, αλλά και από τους άλλους προς εσένα. Αυτό μπορεί να φέρει στιγμιαία ένταση, αλλά τελικά λειτουργεί ευεργετικά καθώς πλέον δεν αιωρούνται αναπάντητα ερωτήματα. Η μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα restart, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια πρόταση συνεργασίας ή αγοράς κάποιας δικής σου ιδιοκτησίας προβλέπεται να φέρει χρήματα στο ταμείο σου και να τονώσει το χαμόγελο αισιοδοξίας σου. Παράλληλα νέες γνωριμίες έρχονται και μέσα από αυτές μπορεί να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη για τα εργασιακά σου. Συναισθηματικά είσαι σε μια περίοδο που εξακολουθεί να έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ο Δίας στο Ζυγό λειτουργεί ευνοϊκά για εσένα, καθώς βοηθά να έχουν θετική εξέλιξη όλες οι υποθέσεις που αφορούν τα εργασιακά σου, αλλά και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν. Η κοινωνικότητα και η διάθεσή σου για επικοινωνία και επαφές είναι τονισμένη, αλλά παράλληλα ενοχλείσαι όταν ακούς να λέγονται για εσένα πράγματα που δεν ισχύουν, υποκινούμενα από κάποιους που θέλουν να αμαυρώσουν τη φήμη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν εκκρεμεί ένα επαγγελματικό θέμα που οι εξελίξεις του θα κρίνουν πολλά, πιθανότατα σήμερα θα είναι η μέρα που θα έχεις νέα- και αυτά θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για εσένα, κάνοντάς σε να χαμογελάσεις πλατιά. Η ημέρα μπορεί επίσης να φέρει μια νέα γνωριμία που θα βάλει αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή –ή μια εξέλιξη σε ένα ήδη υπάρχον φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν υπάρχουν οικονομικές υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσεις η μέρα ευνοεί μια ρύθμιση προς όφελός σου. Πιθανότατα θα σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα μέλος της οικογένειάς σου σε κάτι και το αποτέλεσμα θα είναι και για σένα κέρδος, οικονομικό ή ηθικό. να θυμάσαι πως αν έχεις θετική ενέργεια και διάθεση όλα πάντα πηγαίνουν καλύτερα, οπότε συνέχισε να χαμογελάς.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 16 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα