Προβλέψεις Παρασκευή 11 Αυγούστου

Σήμερα είναι Παρασκευή και η διάθεσή μας είναι τόσο ανεβασμένη που ξυπνήσαμε με χαμόγελο! Πάμε να δούμε αν θα μας χαμογελάσουν και τα άστρα αυτη την ημέρα του Αυγούστου…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα δεν είστε σε καλή διάθεση και είναι πολύ δύσκολο να τιθασεύσετε την ένταση που κουβαλάτε. Ενδεχομένως να έχετε απογοητευτεί από την εξέλιξη μίας συνεργασίας ή από τις οικονομικές σας απολαβές. Προσπαθήστε τουλάχιστον να δουλέψετε σε ένα ομαδικό κλίμα, ώστε να διευκολυνθούν οι προσπάθειες σας στη δουλειά σας.
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Μπορεί να σας πιάσουν οι αμφιβολίες

σχετικά με ένα καινούριο εγχείρημα αν διαπιστώσετε πως δεν ασπάζονται τις ιδέες σας οι άλλοι και θα απογοητευτείτε. Ίσως ορισμένες συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες και καλό είναι να τις ακούσετε με προσοχή. Η ενίσχυση του εισοδήματος σας δεν πρέπει να επηρεάζει την κρίση σας.
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι, όταν έρχεται η ώρα να πείσετε για κάτι που θέλετε οπωσδήποτε, είστε σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους και υπόσχεστε πράγματα ενώ ξέρετε πως δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε αργότερα. Τώρα που είστε κάπως στριμωγμένοι, κρατάτε σε απόσταση τους άλλους προβάλλοντας συνεχώς τα τρέχοντα προβλήματα σας.
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Δείξτε περισσότερη προθυμία για να αναλάβετε ευθύνες στη δουλειά σας, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγήσουν είτε τις προθέσεις σας, είτε τις ικανότητες σας. Ενδεχομένως η προοπτική μιας καινούριας συνεργασίας να σας έχει κάνει λίγο απόμακρους και η έλλειψη προσοχής πάνω σε εργασιακά θέματα θα σας κοστίσει
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Πολλά νεύρα έχετε από νωρίς το πρωί και μπορεί να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτε. Προκειμένου να χαλάσετε τις σχέσεις σας, αποφύγετε τις πολλές επαφές και δουλέψτε πάνω σε καινούριες ιδέες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Οι αρμονικές όψεις Δία και Σελήνης αυξάνουν την τύχη σας και είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων και με επενδύσεις. Εσείς που ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση, η μέρα ευνοεί τις προσπάθειες σας και προβλέπονται θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα στην πορεία.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αν ξεπεράσετε το άγχος που σας κάνει να μην μπορείτε να σκεφτείτε ξεκάθαρα, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και πως υπάρχουν δυνατότητες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να προσαρμοστείτε σε ορισμένες αλλαγές. Η μέρα ευνοεί την αναζήτηση καινούριων κατευθύνσεων
Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Πολλές οι πιέσεις που δέχεστε σχεδόν σε καθημερινή βάση και είναι θέμα χρόνο να εκραγείτε. Προτού ρίξετε τις ευθύνες στους άλλους, θα πρέπει να εξετάσετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας οι οποίες λόγω απολυτότητας σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να φανείτε ευέλικτοι.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Οι υποχρεώσεις στη δουλειά σας αυξάνονται και είναι κάτι που σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος ειδικά όσοι ξεκινάτε μια καινούρια συνεργασία και προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Από την πολλή πίεση μπορεί να νιώσετε κάποια αδιαθεσία η οποία θα είναι παροδική και παράλληλα ένδειξη πως δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όρια σας.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αν έχετε απογοητευτεί από τη δουλειά σας ή τους συνεργάτες σας, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε καινούριες κατευθύνσεις, αρκεί να μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες. Η παρόρμηση σας μπορεί να σας εκθέσει ανεπανόρθωτα και καλό είναι να είστε πιο συγκρατημένοι αν σκοπεύετε να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν.
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Η καθημερινότητα σας μπορεί να σας φαίνεται ανιαρή και δεν είναι λίγες οι φορές που σας πιάνει άρνηση, όμως αν το καλοσκεφτείτε, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας. Επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχετε και μη μένετε προσκολλημένοι στις ελλείψεις που ρίχνουν το ηθικό σας. Η μέρα ευνοεί τις νέες προσπάθειες
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του κύκλου σας και αργά ή γρήγορα θα δείτε το εισόδημα σας να πολλαπλασιάζεται. Η μέρα ευνοεί όσους αποφασίσουν να πάρουν κάποια ρίσκα, δεν είναι όμως κατάλληλη για να ασχοληθείτε με περιουσιακά θέματα

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα