Προβλέψεις Κυριακή 7 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Για πολλούς από εσάς η μέρα θα έχει ερωτικές περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας κάνουν να πάρετε ρίσκα που διαφορετικά θα αποφεύγατε. Το πάθος γίνεται για εσάς κίνητρο να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Εργασιακά από αύριο θα έρθουν καλύτερες μέρες για θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η δύναμη της συγνώμης είναι μεγάλη και όποιος τη λέει με την καρδιά του συνήθως την

εννοεί. Ακόμα κι αν είστε θυμωμένοι με έναν δικό σας άνθρωπο δεχθείτε τη συγνώμη του και δώστε του τη δεύτερη ευκαιρία που ζητάει. Αν μη τι άλλο αφήστε τον να προσπαθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Άρης στους διδύμους σας δίνει δυναμική, ισχυρό κίνητρο και πάθος για να κυνηγήσετε όλες σας τις διεκδικήσεις. Η γοητεία σας είναι τονισμένη και ακαταμάχητη και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε και συμμάχους μαζί σας, καθώς καταφέρνετε με άνεση να πείσετε για το όραμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ημέρα θα φέρει επιτέλους πιο χαλαρούς ρυθμούς και την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, την οικογένεια ή το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από έγνοιες και να ζήσετε τη στιγμή –που δεν γυρίζει πίσω.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ηγετική σας προσωπικότητα σήμερα βγαίνει προς τα έξω και γίνεστε η ψυχή της παρέας, αυτός που θα διασκεδάσει τους άλλους, αυτός που θα πάρει αποφάσεις για το σύνολο, αλλά και ο άνθρωπος που με τη σωστή κρίση και τις συμβουλές του θα βοηθήσει τους φίλους του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Βελτίωση στα οικονομικά σας φαίνεται στον ορίζοντα και αυτό είναι για εσάς ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ανακουφιστικό. Οι επιδιώξεις σας γενικότερα θα ενισχυθούν από τον παράγοντα τύχη που φαίνεται να είναι με το μέρος σας. Αποφύγετε να ρίξετε το λάδι σε φωτιά σε εντάσεις, σε κάποιες περιπτώσεις (και όταν το ζήτημα δεν είναι σημαντικό) κάντε το… κουνέλι.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις για να νιώθετε άνετα με αυτές. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν βοηθά. Ακούστε φίλους ή κοντινούς σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας επισημάνουν κάτι που δεν θέλετε να δείτε. Από εκεί και πέρα είναι στο δικό σας χέρι πως θα δράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κόντρα με έναν άνθρωπο από το στενό σας περιβάλλον σας έχει κουράσει, πιο πολύ γιατί σας έχει πιάσει το γινάτι σας και θέλετε οπωσδήποτε να βγείτε εσείς από πάνω, αλλά οι καταστάσεις δεν βοηθούν πάντα σε αυτό. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση πέρα από εγωισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο Άρης έχει πάρει θέση απέναντί σου, στους Διδύμους, και αυτό έχει οξύνει τα πνεύματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν επεισόδια με εντάσεις που πολλές φορές είναι εντελώς μικρά και ανούσια αλλά με το μυαλό σας μεγεθύνετε. Ηρεμήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα που αφορούν την ερωτική ή τις φιλικές σχέσεις σας. Οι συζητήσεις αυτές θα σας βγουν σε καλό και θα σας ηρεμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος. Θέλετε κάτι πολύ, αλλά δεν μπορεί να γίνει αμέσως αν δεν προετοιμάσετε σωστά το έδαφος. Κάντε τα βήματα που πρέπει χωρίς βιασύνες, αλλιώς κινδυνεύουν να γίνουν λάθη που τελικά θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η σελήνη στον ζυγό τονώνει την κοινωνικότητά σας και φέρνει νέες επαφές, γνωριμίες και συναναστροφές, μέσα από τις οποίες θα έρθουν και νέες ευκαιρίες συνεργασίας που θα αποδώσουν και οικονομικά. Επενδύστε στην εξωστρέφεια καθώς έχετε ταλέντο να… κερδίζετε τα πλήθη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι μικροεντάσεις με δικούς σας ανθρώπους δεν θα λείψουν ούτε σήμερα, αλλά όσο οι μέρες πλησιάζουν όλα τα θέματα που έχετε βάλει στο τραπέζι σιγά, σιγά θα λυθούν με τρόπους που είναι προς όφελός σας. Δώστε σημασία στα προσωπικά σας γιατί οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να έχετε παράπονα από το σύντροφο που νοιώθει παραμελημένος.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 7 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα