Προβλέψεις Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Προς το παρόν, θα πρέπει να εστιάσετε και να αναδείξετε τις ικανότητές σας που σας διαφοροποιούν από τους άλλους, ειδικά στον χώρο της εργασίας σας.Τώρα είστε σε θέση να εκφράσετε τα όνειρά σας και να λάβετε μια θετική ανταπόκριση, αλλά μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να λάβετε αποφάσεις βάσει των απόψεων τρίτων και όχι των δικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Εάν περιμένετε κάποια επιστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σας έχουμε καλά νέα, αφού θα φτάσει από στιγμή

σε στιγμή. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για να τελειώσετε ό,τι έχετε αρχίσει εδώ και καιρό. Προσοχή: Μπορεί να χρειαστεί να διακόψετε τον ήσυχο τρόπο ζωής σας για να αντιμετωπίσετε ένα πιεστικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αν δεν χρησιμοποιείτε ημερολόγιο, μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσετε το κάνετε. Πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού ξοδεύετε τα χρήματά σας και τι ποσό βάζετε στην άκρη. Υπάρχει πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα να αντιμετωπίσετε έναν «εχθρό» στην εργασία σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και μην αντιδράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Κάποιος θα προσφέρει κάποια βοήθεια που θα επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός έργου. Η γνώση των βασικών σας πλεονεκτημάτων θα ήταν ένα ατού σε κάθε είδους συνάντηση σήμερα. Παίξτε το παιχνίδι με τους δικούς σας κανόνες.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Προσέξτε για σκόπιμες πράξεις εξαπάτησης από τους άλλους. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και να ελέγχετε συνεχώς τους λογαριασμούς και τα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Θα προσπαθήσετε πάρα πολύ σκληρά για να αλλάξετε ριζικά μια κατάσταση. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία η σκληρή δουλειά, τα επιτεύγματά σας, η αφοσίωσή σας ή η εξυπηρετικότητα σας θα εκτιμηθούν από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Εστιάστε περισσότερο στη δουλειά σας και όχι σε αυτό που δεν σας αρέσει. Κάποιος που αγαπάτε μπορεί να απομακρυνθεί προς το παρόν και αυτό αν και θα σας πληγώσει θα σας δώσει μεγάλη ανεξαρτησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Ακούστε προσεκτικά τι λέγεται γύρω σας για εσάς. Μην κλείνετε τα αυτιά σας και μην αδιαφορείτε. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει πολλά παράπονα. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού το τελευταίο διάστημα τον είχατε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μια σειρά από νομικά ή άλλα γραφειοκρατικά ζητήματα που αγνοήσατε το τελευταίο διάστημα. Και δυστυχώς πρέπει να τα επιλύσετε αμέσως, πριν να είναι αργά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Τα οικογενειακά θέματα υπερισχύουν σήμερα. Κάτι θα προκύψει και όλοι θα χρειαστούν τις συμβουλές και τη βοήθειά σας. Οι κοινωνικές σχέσεις και γενικότερα όλες οι σχέσεις ευνοούνται. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η διπλωματία σας, ένα από τα χαρακτηριστικά σας, θα σας χρειαστεί το επόμενο διάστημα για να βγείτε αλώβητοι από τις παγίδες που θα σας στήσουν, τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα και βάλτε καινούργιους στόχους. Μην μένετε προσκολλημένοι σε συνήθειες που σας κουράζουν.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θέλετε μια νέα ερωτική σχέση, αλλά οι επιλογές σας και ο κοινωνικός κύκλος δεν είναι μεγάλος για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ξέρετε πως αυτά δεν προκαθορίζονται, μπορεί να σας τύχει στο δρόμο που περπατάτε, στο σούπερ μάρκετ κτλ. Αρκεί να είστε ανοιχτοί και να το καταλάβετε αμέσως.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα