Προβλέψεις Κυριακή 28 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα έχεις τρελά κέφια, όμως σε συμβουλεύουμε να μην το δείξεις προς τα έξω γιατί θα γίνεις στόχος πολλών που από τη ζήλια τους θα βάλουν σκοπό να στη σπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα περάσεις μια τέλεια ημέρα. Θα βγεις και θα βρεθείς με φίλους, θα γελάσεις δυνατά, θα περπατήσεις, θα δεις για πρώτη φορά άγνωστα σημεία της πόλης σου και θα επιστρέψεις σπίτι γεμάτη εικόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και Κυριακή έχεις ακόμα αρκετή δουλειά να κάνεις. Σε συμβουλεύουμε να την αρχίσεις πρωί για να έχεις

μετά όλο το χρόνο ελεύθερο για να βγεις και να δεις φίλους και γενικά να περάσεις καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βλέπεις τις φίλες σου που είναι δεσμευμένες και ένας κόμπος εμφανίζεται στο λαιμό σου. Όχι, ξέρουμε πως δεν το κάνεις από ζήλια, απλά να, θα ήθελες κι εσύ να έχεις κάποιον να μοιράζεσαι μαζί του τα πάντα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η καρδιά σου θέλει να γνωρίσει ερωτικές συγκινήσεις, όμως το μυαλό σου δεν σε αφήνει και σε επαναφέρει στην τάξη. Αν και έχεις καεί πολλές φορές στο παρελθόν στο θέμα αυτό, ήρθε η ώρα να το πάρεις το ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θες να απομακρυνθείς από όλους και από όλα και να κλειστείς μόνη σου στο σπίτι σου, σκεπτόμενη το μέλλον σου, επαγγελματικό, οικονομικό, φιλικό και ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα εύχεσαι να είχες μπροστά σου όλους όσους σε βγάζουν εκτός εαυτού και να τους αρχίσεις στις κλωτσιές και τις μπουνιές. Ηρέμησε, βγες μια βόλτα, διασκέδασε γιατί η εβδομάδα που έρχεται θα είναι δύσκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και σου λείπει η ξεκούραση και η χαλάρωση, γιατί το τελευταίο διάστημα οι υποχρεώσεις ήταν πάρα πολλές, σήμερα θα επιλέξεις να βγεις και να διασκεδάσεις συντροφιά με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θες να βγεις, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, ερωτευτείς και γενικά να περάσεις καλά. Κάντο λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι τα πράγματα που σε κρατάνε πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξέρεις πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να αρχίσουν να λειτουργούν όλα τέλεια στη ζωή σου. Το θέμα όμως είναι πότε θα τα βάλεις σε μια σειρά. Αυτό το ξέρεις μόνο εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η καριέρα σου είναι η άμεση προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα. Κάνεις τα πάντα για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να σου δώσουν επιτέλους την προαγωγή που τόσο πολύ θες. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και θα τα καταφέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η μοναξιά σε έχει κουράσει και ψάχνεις τρόπους για να την ξορκίσεις. Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, όλοι θα βρεθούν δίπλα σου και θα σε βοηθήσουν, αρκεί βέβαια να τους δώσεις το ελεύθερο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα