Προβλέψεις Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σε μια από τις σχέσεις σας υπάρχει μεγάλη ένταση και αυτό σας στενοχωρεί αφάνταστα. Κάντε μια ήρεμη συζήτηση και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την επιμονή σας.Έτσι, αν νιώθετε ότι κανείς δεν ακούει αυτά που έχετε να πείτε, απλά συνεχίστε να προσπαθείτε να βρείτε τον τρόπο να τους αποσπάσετε την προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα το ότι έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σας, σας προκαλεί ένα επιπλέον άγχος. Αυτό όμως δεν σημαίνει

πως πρέπει να παραμελείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα θέμα θα προκύψει στα προσωπικά σας και χρειάζεται να το χειριστείτε πολύ διακριτικά και όχι με τσακωμούς και εντάσεις. Βρείτε χρόνο να πάτε ένα ταξίδι, να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αν και είναι Κυριακή, το μυαλό σας είναι στραμμένο στη δουλειά σας και σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Αν είναι να αγχωθείτε, δουλέψτε σήμερα, αν είναι να το αποφύγετε, βγείτε μια βόλτα για να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οτιδήποτε σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα είναι κάτι που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Μια βόλτα με τους φίλους σας, ένα ταξίδι, μια ταινία στο σινεμά κτλ.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε προτεραιότητες για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω με αργά αλλά και σταθερά βήματα. Προσοχή στην υγεία σας και στα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πείτε ναι σε όσες ευκαιρίες σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας, αλλά προσέξτε να μην πιέσετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά. Η ισορροπία είναι απαραίτητη εάν θέλετε να παραμείνετε θετικοί και χωρίς άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα σήμερα, γι ‘αυτό μην ανησυχείτε. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να ακούτε τον εαυτό σας κυρίως σωματικά αλλά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε θέση να προγραμματίσετε την ημέρα σας ακριβώς όπως θέλετε. Απελευθερώστε τη γοητεία και τη διπλωματία σας προς τη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μέρα έχετε κι εσείς να χαλαρώσετε, οπότε τι περιμένετε; Κάντε το χωρίς τύψεις. Αφήστε στην άκρη όλα όσα σας απασχολούν και κανονίστε μια έξοδο με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένα θαυμάσιο δώρο να έχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε στη ζωή σας. Προσέξτε να μην εστιάζετε στο αύριο τόσο και να είστε ευγνώμονες για το σήμερα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα