Προβλέψεις Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το καλό κλίμα στο σπίτι είναι σημαντικό για να διατηρείται η ισορροπία στη ζωή και την καθημερινότητά σου, αφού στη δουλειά επικρατεί πραγματικά ένα μεγάλο χάος που σε αναστατώνει και σου δημιουργεί ανασφάλειες για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ενώ όλα γύρω σου τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα εσύ μένεις στάσιμος, λες και παρακολουθείς μια ταινία στο σινεμά. Θα συμβούν πολλά και αν δεν θέλεις να είσαι ο ριγμένος, πρέπει να δράσεις γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και ψάχνεις

συνεχώς λύσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Προσπάθησε να μην έρθεις σε σύγκρουση με το αφεντικό σου. Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ επικίνδυνες για τη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν δεν πατήσεις ένα pause στο δύσκολο πρόγραμμά σου, η εξάντληση και η υπερκόπωση θα σου χτυπήσει στην πόρτα. Ναι είναι ωραίο να παθιάζεσαι με κάτι, όμως δεν σκέφτεσαι καθόλου την υγεία σου και την ηρεμία σου;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η αποτυχία δεν πρέπει να σε ρίχνει κάτω, ούτε να σου χαλάει τόσο τη διάθεση. Η αποτυχία είναι μέσα στη ζωή. Πες πως είναι ένα λάθος που το κρατάς αλλά δεν θα το ξανακάνεις και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα μέλος της οικογένειάς σου θα σου ζητήσει τη βοήθειά του για ένα θέμα που αντιμετωπίζει και πρέπει να λυθεί άμεσα. Μην το ξεπετάξεις, αλλά μίλησε μαζί του και δώσε τους τις συμβουλές σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η καριέρα σου παίζει τον πρώτο ρόλο, έχοντας όμως ξεχάσει φίλους, τη σχέση σου και την οικογένειά σου. Οι άνθρωποι όμως, πρέπει να ξέρεις πως δεν είναι δεδομένοι και δεν θα βρίσκονται πάντα εκεί για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλές οι θεωρίες συνωμοσίας για σένα το τελευταίο διάστημα, αφού πιστεύεις πως όλοι θέλουν το κακό σου. Μήπως βλέπεις πολλές ταινίες και έχεις επηρεαστεί;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η μέρα θέλει βόλτες, καφέδες και συζητήσεις με φίλους. Στιγμές δηλαδή που σου προσφέρουν χαρά και ηρεμία. Από αύριο αρχίζει μια απαιτητική εβδομάδα και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η σχέση σου περνάει κρίση και παρόλα αυτά εσύ δεν κάνεις τίποτα για να την φτιάξεις. Λες και περιμένεις να έρθει μια καλή νεράιδα και με το μαγικό ραβδί της να τα κάνει όλα να λειτουργούν ξανά με τέλειο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη να οργανώσεις το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Γι’ αυτό μην καθυστερείς. Πιάσε την ατζέντα σου και αναδιέταξε τις υποχρεώσεις σου. Το χάος χτυπά την πόρτα και εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι μέρες της καινούργιας εβδομάδας θα είναι γεμάτες από σκέψεις σχετικά με το ποιοι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί στη ζωή σου ώστε να βρίσκεσαι πάντα στο πλευρό τους και να τους δίνεις τα πάντα. Προσοχή στην υγεία σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα