Προβλέψεις Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα δείξτε υπομονή και προγραμματίστε τα σχέδιά σας πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς η υπερφόρτωση μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Υπάρχουν θετικές τάσεις και η δουλειά που κάνετε σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχείς που δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο στον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μάθετε να ελέγχετε την εσωτερική σας ανησυχία και δεχτείτε ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ακόμη κι αν δεν το θέλετε. Με την αποδοχή της αλλαγής

διαμορφώνετε τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα φέρνοντας θετικά αποτελέσματα σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η εργάσιμη μέρα σας θα είναι αρκετά επιτυχής, αρκεί να μη φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Εστιάσετε περισσότερο στο πως θα απαλλαγείτε από τις υπερβολές και ταυτόχρονα σε ο, τιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα πράγματα ρέουν πιο ομαλά αν έχετε κάποια συνεργασία. Να είστε ανοιχτές σε νέες ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ένταση κυριαρχεί σήμερα αλλά σύντομα «η μπόρα θα περάσει». Δουλέψτε σκληρά για να κρατήσετε τον θυμό σας υπό έλεγχο και να μην ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα διότι αυτό θα είναι καταστροφικό. Αυτή είναι η στιγμή για να εστιάσετε περισσότερο στη φροντίδα των ανθρώπων που εκτιμάτε περισσότερο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να ταξινομήσετε τα πράγματα και να θέσετε κάποιες προτεραιότητες σχετικά με εσάς. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και μη θεωρήσετε ότι η προσωπική σας εξουσία αποτελεί μέρος της λύσης του προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι σημαντικό να ελέγχετε εσείς τα πράγματα που σας αφορούν και όχι οι άλλοι ώστε να καταλάβετε μόνες σας τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο σκοπό σας. Θα νιώσετε σύντομα τη στιγμή που τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα μπουν στη θέση τους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσπαθήστε να δεχτείτε την ευθύνη για πράγματα που έχετε κάνει και χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τις δημιουργικές σας δεξιότητες ώστε να επανέλθετε στις παλιές καλές σας συνήθειες. Δείξτε υπομονή επειδή η επιτυχία θα έρθει σιγά-σιγά και κρατήστε κατα νου ότι όσο περισσότερο εργάζεστε τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα ώστε να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, να ανακαλύψετε τις πεποιθήσεις και τις στάσεις σας και να συνειδητοποιήσετε πότε πρέπει να αλλάξετε κάτι προς το καλύτερο ή να αφήσετε κάτι που δε σας εξυπηρετεί πλέον . Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά η βούλησή σας ενισχύει την αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να είστε διακριτικές και να αποφύγετε να διαδώσετε εμπιστευτικές πληροφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένες και να κρατήσετε το μυαλό σας στη δουλειά χωρίς να αναλωθείτε σε περίσσιους ενθουσιασμούς που θα σας κρατήσουν μακριά από το έργο σας. Απόψε είναι μία καλή μέρα για να αναζητήσετε την περιπέτεια και τον ρομαντισμό. Να είστε προσεκτικές απόψε και να μη συστήνεστε ψευδώς σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Προσπαθήστε να μείνετε εντός ορίων και να μην παραβλέπετε λεπτομέρειες ώστε να φέρετε σε πέρας το έργο που έχετε αναλάβει Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ. Τα κοινωνικά ζητήματα δείχνουν πολύ καλά απόψε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αισθανθείτε αυτό που αισθάνονται οι άλλοι γύρω σας καθώς αυτό θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα. Να είστε προσεκτικές καθώς κάποιος μπορεί να αποκαλύψει ένα μυστικό και η διαίσθησή σας γιατί συνέβη αυτό δε θα πέσει έξω.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο αν θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα. Είναι μία καλή στιγμή για να μάθετε εάν χρειάζεστε περισσότερη κατάρτιση ή βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Απόψε ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε τον σύντροφό σας με κάτι που συνδέεται με την ασφάλειά του.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα