Προβλέψεις Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα και για τις επόμενες ημέρες προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να λειτουργήσεις με σύνεση και όχι παίρνοντας κάποιο ρίσκο, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Ταύρος

Μην εκνευρίζεσαι και μην τσακώνεσαι με όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Κάποια στιγμή θα δεις πως όλοι θα φύγουν από δίπλα σου και θα έχεις απομείνει μόνη.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, τόσο που έχεις πια ξεχάσει να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες.

Καρκίνος

Βρες τι

είναι αυτό που σου αρέσει πολύ, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον ερωτικό, και διεκδίκησέ το. Μην περιμένεις να σου… πέσει στα χέρια από τον ουρανό.

Λέων

Σήμερα δεν έχεις διάθεση για πολλές συζητήσεις και εξόδους με φίλους και συγγενείς. Αντίθετα θέλεις να καθίσεις σπίτι, μόνη σου και να χαλαρώσεις. Ε, αυτό να κάνεις τότε.

Παρθένος

Κάνε μια έκπληξη σήμερα στον σύντροφό σου. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε ωραίες βόλτες και πες του όλα όσα έχεις μέσα σου.

Ζυγός

Τις τελευταίες μέρες εξαιτίας της απίστευτης δουλειάς που είχες, ένιωθες λίγο χαμένη αλλά σήμερα σιγά σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις ένα τέρμα σε ότι σε κρατάει πίσω, σε αγχώνει και σου χαλάει τη διάθεση. Μην διστάσεις να το κάνεις, κάθως μόνο έτσι θα πας μπροστά.

Τοξότης

Σήμερα έχεις μια σειρά από σοβαρά θέματα να συζητήσεις με κάποιον κοντινό σου που προσφέρεται να σε βοηθήσει. Πες του όλα όσα σε βασανίζουν και ψάξτε μαζί για μια λύση.

Αιγόκερως

Αν και όλα σου πάνε τέλεια στη ζωή σου, από τα επαγγελματικά, μέχρι τα προσωπικά σου, δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα. Μα τι άλλο θες πια;

Υδροχόος

Αυτό που σε ενδιαφέρει άμεσα τώρα και σε… καίει, είναι το επαγγελματικό σου μέλλον. Συζήτησε, προγραμμάτισε και κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου για να είναι σούπερ επιτυχημένο.

Ιχθύες

Έχεις αυτό το κακό ελάττωμα και όταν δεν πετυχαίνεις κάτι με την πρώτη, παραιτείσαι και δεν το δοκιμάζεις ξανά. Έτσι έχεις χάσει πολλά πράγματα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα