Προβλέψεις Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά κουραστικές στην δουλειά σας και όλο αυτό μεταφέρθηκε και στην προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές εντάσεις με τον σύντροφο σας. Ξεκουραστείτε γιατί η βδομάδα που ακολουθεί θα είναι πολύ πιο απαιτητική.

ΤΑΥΡΟΣ

Περάστε σήμερα καλά με τα φιλικά σας πρόσωπα και από Δευτέρα ξεκινάτε τις συζητήσεις για να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα που θα προκύψουν και θα είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως έχετε δανειστεί κάποια χρήματα από έναν φίλο σας αλλά δεν είστε σίγουρες αν θα καταφέρετε

να ταυ τα επιστρέψετε άμεσα. Ζητήστε του περισσότερο χρόνο και σταματήστε να του κρύβεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εργάζεστε τόσο σκληρά και δεν έχετε χρόνο να βρεθείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας και η αλήθεια είναι πως σας λείπουν πολύ. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα και να τους δείτε από κοντά.

ΛΕΩΝ

Όσο κουρασμένοι και να είστε μην κλειστείτε μέσα στο σπίτι χαζεύοντας μια ταινία στην τηλεόραση, αλλά βγείτε μια κοντινή βόλτα με τους φίλους σας ή μόνη σας και σίγουρα η διάθεσή σας θα φτιάξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίστε τα πράγματα ένα βήμα κάθε φορά και ολοκληρώστε ένα έργο πριν ξεκινήσετε ένα άλλο για να μην έχετε πολλές έννοιες και να είστε προσηλωμένες στο στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θέλετε και πολύ για να πάρετε ανάποδες σήμερα. Στην δουλειά κάτι θα γίνει με έναν συνάδελφο και από εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Προσέξτε μην πείτε λόγια που θα μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αποφασίσει να ανοίξετε το σπίτι σας και να κάνετε ένα τραπέζι ενόψει και των γιορτών. Αρχίστε να το οργανώνετε και μην αγχωθείτε γιατί θα τα καταφέρετε όπως πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι νέο έρχεται κάτι άλλο φεύγει.Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό και αυτό θα σας στενοχωρήσει γιατί δεν θα βλέπεστε τόσο συχνά αλλά θα επικοινωνείτε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει μια σύγκρουση με τον σύντροφο σας αλλά δεν θα διαρκέσει για πολύ. Προσέξτε να είστε τυπικές και να μην του δίνετε διακαιώματα για να σας ζηλεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα περισσότερο από ποτέ θα λαχταράτε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Διψά για νέα αξιοθέατα και ήχους, νέα πρόσωπα και μέρη. Μην σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας στην δουλειά στιγμή, θα σας κάνει καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε λίγο την υγεία σας ειδικά αν έχετε παιδιά γιατί υπάρχει περίπτωση να σας κολλήσουν μια ίωση. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας αλόγιστα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα