Προβλέψεις Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Και τι κι αν είναι Κυριακή σήμερα; Οι μηχανές της εργασιομανίας σου δουλεύουν στο φουλ γιατί θες να αποδείξεις σε όλους πως δεν βρίσκεσαι τυχαία στη δουλειά σου, αλλά αξίζεις τη θέση σου. Καλά όλα αυτά, αλλά φρόντισε να βρεις κάτι χαλαρωτικό απόψε το βράδυ γιατί πάνω από όλα είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και σε συμβουλεύουμε

να βρεις την ευκαιρία και να προωθήσεις τον εαυτό σου είτε στον επαγγελματικό χώρο, είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις. Βάλε ένα πρόγραμμα και άρχισε να κινείσαι προς αυτό, αφήνοντας στην άκρη τη γκρίνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αρκετές εντάσεις σε σχέσεις με γονείς ή με οικείους σου. Θα λυθούν μόνο με ηρεμία και συζήτηση. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα πριν το τέλος του χρόνου να θελήσεις να αλλάξεις σπίτι και δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η αλήθεια είναι πως όταν διαφωνείς με κάποιον μπορείς πολύ εύκολα να μεταμορφωθείς σε μια οργισμένη ομιλήτρια που με φανατισμό κατακεραυνώνει την αντίθετη άποψη. Οι μέρες θα έχουν γκρίνια και εντάσεις και αν δεν θες να σταματήσουν όλοι να σου μιλάνε, καλύτερα να κλειστείς στο σπίτι σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτές τις μέρες κάτι σε έχει πιάσει και θες με μεγάλη λαχτάρα και ανυπομονησία να ξοδέψεις χρήματα. Η αλήθεια είναι πως έκανες μεγάλη αποταμίευση το τελευταίο διάστημα, όμως παρόλα αυτά θέλουμε να είσαι εγκρατής γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές για να επιτυχείς το αποτέλεσμα που επιθυμείς σε μια επαγγελματική συζήτηση ή στην προσπάθεια να πείσεις τον σύντροφό σου λες πάντα την αλήθεια όσο ωμή κι αν είναι. Τι θα έλεγες για αλλαγή να χρησιμοποιούσες κάποια γλυκά λόγια και κοπλιμέντα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις μαζέψει πολλά μέσα σου το τελευταίο διάστημα και κινδυνεύεις να ξεσπάσεις χωρίς καμία αφορμή σε φίλους και συγγενείς σου που βρίσκονται πάντα κοντά σου. Αυτό όμως δεν είναι σωστό και το ξέρεις. Τι θα κάνεις λοιπόν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα μην κλειστείς στο σπίτι, αλλά παρόλο που βρέχει βγες με φίλους. Μιλήστε, γελάστε, περάστε ωραία και γύρνα σπίτι με καινούργιες εικόνες και παραστάσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις αλώβητη τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σύντομα θα παρατηρήσεις μια μεγάλη ζήλια από τους συναδέλφους σου και ένα παρασκήνιο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ναι, συνήθως όλοι τα βάζουν με αυτόν που δουλεύει περισσότερο, γιατί δίπλα του φαίνονται πόσο άχρηστοι και ασήμαντοι είναι. Μην τους κάνεις τη χάρη και εκνευριστείς μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ξέχνα για λίγο τη δουλειά και τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και βρες χρόνο για κοινωνική ζωή, διασκέδαση, ένα μικρό ταξίδι που θα σου γεμίσεις τις μπαταρίες, αποχή από τη ρουτίνα κ.α. Αν θες το καλό σου και την μελλοντική σου ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το επόμενο διάστημα σου προτείνουμε να βάλεις φρένο στα έξοδά σου που όλο και μεγαλώνουν και όρια στους ανθρώπους που θέλουν αν σε εκμεταλλευτούν. Έτσι μόνο θα καταφέρεις να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου και την ηρεμία σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Προσπάθησε για αυτό το διάστημα να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της σχέσης σου στη δουλειά σου, αλλά να αφοσιωθείς σε αυτήν για να μπορέσεις να κλείσεις κάποιες από τις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα