Προβλέψεις Κυριακή 18 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η ρουτίνα και η έλλειψη καινούργιων εικόνων και παραστάσεων στην καθημερινότητά σας, σας έχει ρίξει ψυχολογικά. Σας προτείνουμε να πάτε ένα ταξίδι με την πρώτη ευκαιρία με το σύντροφό σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Σήμερα θα ορκιστείτε να μην ξοδεύετε στο εξής αλόγιστα χρήματα αλλά να κάνετε οικονομία για να μπορέσετε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα σε περίπτωση ανάγκης. Στο χέρι σας είναι αν θα το κρατήσετε ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ(1/5 – 21/6)

Μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σας κλεινόσασταν στον εαυτό

σας και διστάζατε να πείτε την άποψή σας. Σας προτείνουμε να μην το συνεχίσετε και σε κάθε ευκαιρία να λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και πιστεύετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα οικονομικά σας που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα καλύτερά σας, αρχίζουν να φτιάχνουν με έναν μαγικό τρόπο και αυτό φυσικά σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Τελευταία νιώθετε πως η σχέση σας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Πριν ρίξετε τις ευθύνες στο σύντροφό σας αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Σήμερα είναι η μόνη ημέρα της εβδομάδας που έχετε αδειάσει το μυαλό σας από τις υποχρεώσεις, κι όσο κι αν σας αρέσει και το απολαμβάνετε, κατά βάθος έχετε πολλές τύψεις. Σας προτείνουμε να χαρείτε τη στιγμή και από αύριο ρίχνεστε ξανά στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Αυτή είναι μια περίοδος που σας έχει κυριεύσει η ανησυχία πως κάτι θα συμβεί και όλα όσα έχετε καταφέρει θα διαλυθούν όπως η ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό. Σταματήστε να βασανίζεστε και κάντε θετικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η δουλειά σας και οι στόχοι που έχετε βάλει πρωταγωνιστούν στις σκέψεις σας ακόμα και σήμερα. Σας προτείνουμε όμως να τα αφήσετε όλα στην άκρη και να διαθέσετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Σας έχει καρφωθεί στο μυαλό πως οι προσπάθειές που κάνατε τελευταία πάνω σε ένα project στη δουλειά σας πήγαν στράφι και πως το έργο σας δεν θα αναγνωριστεί. Μην προτρέχετε. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μετά από μια δύσκολη και άκρως απαιτητική εβδομάδα σήμερα θέλετε να αφήσετε πίσω όσα σας άγχωσαν και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, να γελάσετε και να… φέρετε στην επιφάνεια το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Κάτι σας έχει πιάσει τελευταία και δεν είστε ικανοποιημένοι με ό,τι σας λένε ή κάνουν τα άτομα που αγαπάτε και τους έχετε δώσει πρωταγωνιστική θέση στη ζωή σας. Δεν συνωμοτούν όλοι εναντίον σας.. Ηρεμήστε, η ζωή δεν είναι blockbuster του Hollywood.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Το ρίσκο ευνοεί τους τολμηρούς και αυτό πρέπει να το έχετε καλά στο μυαλό σας για να κάνετε πάντα όλα εκείνα τα πράγματα που από φόβο καθυστερείτε και μένετε στάσιμοι, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε μακριά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα