Προβλέψεις Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα να σας απασχολήσουν τα θέματα σταδιοδρομίας και τα επιχειρηματικά καθώς θα σκέφτεστε να ανοίξετε μια επιχείρηση δική σας ή μαζί με έναν αγαπημένο σας φίλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια συνάντηση με φίλους ή συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό θα κανονίσετε σήμερα μιας και λόγω της έντονης καθημερινότητας δεν προλαβαίνετε να τους αφιερώσετε τον χρόνο που θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα που αφορούν τα ακίνητα τα οποία έχετε στην κατοχή σας θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες.Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα πρέπει

να είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ιδέες που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα θα τις υλοποιήσετε σήμερα καθώς πιστεύετε ότι είναι σωστές και θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΛΕΩΝ

Η επαφή με φίλους που μένουν στο εξωτερικό θα σας κάνει πολύ χαρούμενους και ίσως να σκεφτείτε να τους επισκεφθείτε. Επίσης, κάνοντας αυτό το ταξίδι θα αλλάξετε λίγο παραστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι είστε πολύ απασχολημένοι με την δουλειά σας και αυτό σας κρατάει πίσω στην προσωπική σας ζωή.Βγείτε και διασκεδάστε λίγο θα σας κάνει καλό.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά σοβαρά θέματα έχετε στο μυαλό σας.Είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να μείνετε σπίτι και να σκεφτείτε για να τα βάλετε όλα σε μια σειρά, καθώς η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πολύ απαιτητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι θα σας χρειαστούν σήμερα και εσείς θα βρεθείτε δίπλα τους για να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε όπως κάνετε πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη για να φτιάξετε το πρόγραμμα σας για να είστε ξέγνοιαστοι μέσα στην βδομάδα και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας όσοι έχετε κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μαζί τους και έτσι θα περάσετε μια υπέροχη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και δεν θα έχετε καθόλου τα κέφια σας σήμερα, ο σύντροφός σας θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σας ανεβάσει τη διάθεση και να περάσετε μια όμορφη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την εντύπωση πως κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας και μάλλον θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σας.

Καλήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα