Προβλέψεις Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σας έχουμε ευχάριστα νέα! Η ημέρα σας θα έχει μια σειρά από υπέροχες εκπλήξεις ή γλυκές εξομολογήσεις που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε και να αισθανθείτε όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είστε από τους ανθρώπους που δεν σας είναι καθόλου εύκολο να κάνετε νέες φιλίες ούτε να εμπιστεύεστε νέα άτομα που σας προσεγγίζουν. Για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη

σας θα πρέπει να δοκιμαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα θα κάνετε μια γνωριμία που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποδειχθεί πολύτιμα επαγγελματικά και μάλιστα σύντομα. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τελευταία περάσατε δύσκολα και είστε στη φάση που προσπαθείτε να βρείτε τα νέα σας πατήματά σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των αγαπημένων σας φίλων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θέλετε να πάρετε μια απόφαση για την επαγγελματική σας ζωή, όμως δεν μπορείτε. Πριν ρίξετε κέρμα, μιλήστε με τους φίλους σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Πείτε αμέσως ναι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ήρθε η στιγμή για να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Ποιοι από αυτούς έχουν αγνά αισθήματα και ποιοι βρίσκονται κοντά σας από συμφέρον;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια τυχαία γνωριμία θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να σκεφτείτε πως ίσως ο έρωτας σας χτύπησε την πόρτα. Προσπαθήστε να μην πέσετε με τα μούτρα και να κάνετε μεγάλα όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να περάσετε μια τέλεια Κυριακή, συντροφιά με φίλους και θετικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αντί να σκέφτεστε συνεχώς αρνητικά, ζήστε το τώρα. Χαμογελάστε, βγείτε βόλτα με τους φίλους σας, συζητήστε και δείτε τα πάντα από τη θετική τους πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το τελευταίο διάστημα έχετε πιεστεί αφόρητα από κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να βάλετε ένα πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αφού είστε ερωτευμένη με τον σύντροφό σας, γιατί θέλετε συνεχώς να του δίνετε δικαιώματα να ζηλεύει και να σας κάνει σκηνές; Δεν είναι προτιμότερη η ηρεμία από την αναμπουμπούλα;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα