Προβλέψεις Κυριακή 16 Ιουλίου

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Κάνετε υπομονή! Έχετε μια ισχυρή εστίαση στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Υπάρχει δραστηριότητα ίσως λόγο της ανακαίνισης που κάνετε σπίτι ή των επισκέψεων που δέχεστε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Είναι μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας λόγο της τοποθέτησης του Ηλίου στον Άρη. Επίσης είστε πρόθυμοι και ενεργοί και είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς που ασχολείστε με το μάρκετινγκ, ή σας αρέσει να γράφετε να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα

στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμος (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας, αναπτύσσεται το διπλωματικό και γοητευτικό σας χαρακτήρα. Παράλληλα ο Ήλιος και ο Άρης ενισχύουν τα οικονομικά σας με τρόπους που ούτε καν μέχρι τώρα είχατε φανταστεί.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Ήλιος και ο Άρης έχουν επιδράσει δυναμικά σε εσάς. Συγκεκριμένα ο Ήλιος σας δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και καταστάσεις και ο Άρης στροβιλίζει τις μηχανές σας και σας προετοιμάζει να βρείτε αυτό που θέλετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Δύο επιρροές υπάρχουν προς το μέρος σας. Από τη μία θέλετε να συνταξιοδοτηθείτε και από την άλλη να κατακτήσετε μια καλή θέση. Η μία πλευρά αναζητά τη ξεκούραση και την ανεμελιά ενώ η άλλη, εξαιτίας του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας σας βοηθά να είστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή είναι μια καλή εποχή για εσάς. Απολαύστε την αλληλεπίδραση που έχετε με τους άλλους. Βρείτε χρόνο για αθλητικές δραστηριότητες γιατί σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν. Η Αφροδίτη βρίσκετε στη κορυφή του ζωδίου σας και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Συνεχίστε να είστε ενεργοί. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας λειτουργεί σαν προβολέας και σας γεμίζει θετικότητα και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως το φως που σας ρίχνει είναι κολακευτικό και κάνει τους γύρω σας να εντυπωσιάζονται.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Προσπαθήστε να διοργανώσετε κάποιο ταξίδι. Η επικοινωνία με άλλες εθνικότητες θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε και να μάθετε κάτι καινούριο και θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, όπως άλλωστε επιθυμείτε. Μην παραμελείτε τον σύντροφό σας, ετοιμάστε μια ρομαντική βραδιά και περάστε τέλεια.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες σχετικά με την κοινόχρηστη ιδιοκτησία, τις κληρονομιές ή οτιδήποτε πρέπει να διαχωρίσετε ή να μοιραστείτε με κάποιον. Ενδέχεται να καταλήξετε σε μια διαμάχη σχετικά με αυτό. Βέβαια η ύπαρξη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας βοηθά στις διαπραγματεύσεις και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο που φέρνει αίσιο αποτέλεσμα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Υπάρχουν δύο διαφορετικές επιρροές. Από τη μία ο Δίας στη κορυφή του ζωδίου σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι στα μάτια των γύρω σας, ενώ ο Άρης στην απέναντι πλευρά σας κάνει να ενοχλείστε με τους άλλους. Διαλέξτε ποια από τις δύο σας… εκφράζει περισσότερο. Καλές είναι και οι εντάσεις, αρκεί να κρατούν λίγο.

Υδροχόος (20 Ιαν-Φεβ 18)

Μερικοί από εσάς θέλετε να χαλαρώσετε σήμερα ενώ οι περισσότεροι να γεμίσετε τη μέρα σας με δραστηριότητες. Η μέρα σας σήμερα πάντως προβλέπεται κοινωνική, γεμάτη εκδηλώσεις, παιχνιδιάρικες δραστηρίοτητες, παιδιά και ρομαντισμό.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η ζωή είναι ωραία και η σημερινή μέρα προβλέπεται γεμάτη χαρούμενες δραστηριότητες και ξεφάντωμα εφόσον για αρκετό καιρό ήσασταν απασχολημένοι με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Απολαύστε τις δραστηρίοτητες στο σπίτι, όπως και τα αθλήματα, τις υπαίθριες δραστηριότητες και το θέατρο.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα