Προβλέψεις Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε τώρα και αν κάπου μακριά ίσα ίσα για να πάτε οπουδήποτε και να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι για λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας σχετικά με τα χρήματα και αυτό είναι ένα καλό. Η μείωση των πολλών εξόδων θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.Αν οι πρώην σύντροφοι προσπαθούν να επιστρέψουν θα πρέπει κάνετε μια επανεξέταση του παρελθόντος,κυρίως όσων είχαν συμβεί. Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Με τον Άρη να διέρχεται στον πέμπτο οίκο σας θα σας καθοδηγήσει με τις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ(1/5 – 21/6)

Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάτε αν θέλετε να πείτε την άποψη σας. Θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Ενδέχεται να εμπνευστείτε από κάτι για να επιτύχετε περισσότερο στην εργασία σας, σκεπτόμενοι τις ανάγκες εκείνων που αγαπάτε. Υπάρχει μια ισχυρή πνευματική σημασία στους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας σήμερα.Η επιτυχία που περιμένετε μπορεί να έρθει σε μια τελείως διαφορετική μορφή και αυτό θα είναι μια μεγάλη έκπληξη. Εκτός από την καθαρά πνευματική, η θετική πτυχή της Σελήνης στον Κρόνο σας κάνει ιδιαίτερα πρακτικό και αυτή η θέση της Σελήνης φέρνει μαζί της μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες οικονομικά.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Η Σελήνη και ο Κρόνος είναι σε μια καλή αστρολογική θέση που σημαίνει ότι είστε σε θέση να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Έχετε συναισθήματα για κάποιον αλλά δεν μπορείτε να τα εκφράσετε,αν δεν εκφράσετε όμως τα συναισθήματά σας πώς κάποιος θα ξέρει πώς αισθάνεστε; Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να μοιράζεστε αυτά τα βαθιά συναισθήματα,πως θα χτίσετε μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ σας και του ατόμου που σας ενδιαφέρει;Νιώθετε τεμπέληδες σήμερα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε υπερφορτωθεί από τις απαιτήσεις εργασίας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Αν έχετε διστάσει να συνεχίσετε κάποια δραστηριότητα λόγω συστολής, έλλειψης εμπιστοσύνης ή τεμπελιάς, τώρα είναι η ώρα να βγείτε από το κέλυφος σας και να ζήσετε το πάθος σας. Είναι πιθανό να εκπλαγείτε από την ευκολία με την οποία χειρίζεστε καταστάσεις και θα επιτύχετε με την προσπάθειά σας σήμερα. Αυτή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από ανησυχία και ανάγκη να σπάσει η παλιά σας ρουτίνα.Μπορείτε να βρείτε αυτό το φανταστικό χρόνο για πειραματισμούς και περίεργες νέες δραστηριότητες. Η αφοσίωση σε ένα σχέδιο ή ένα πρόγραμμα, ωστόσο, δεν πρόκειται να είναι πολύ εύκολο αυτή τη στιγμή, οπότε να είστε τόσο ευέλικτοι ως προς αυτό, όπως μπορείτε να είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η Σελήνη περνάει στον δέκατο οίκο σας που έχει να κάνει με την εργασία σας και τους επαγγελματικούς στόχους μαζί με τον τρόπο με τον οποίο ασχολείστε με μερικούς από τους συναδέλφους σας, κυρίως τον προϊστάμενό σας.Οι εργασίες ανακαίνισης, και άλλων μηχανικών απαιτούν προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Μπορεί να ανησυχείτε ότι οι προσπάθειές σας είναι μάταιες και ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και της ενέργειας που επενδύσατε σε ένα έργο πήγε χαμένο. Δεν είναι ότι είστε αποτυχημένοι, αλλά ότι τα πράγματα διαρκούν πολύ περισσότερο από ό, τι περίμενατε. Εάν παραιτηθείτε τώρα, τότε οι προσπάθειές σας σίγουρα θα πέσουν στο κενό.Κρατήστε την προσοχή σας επικεντρωμένη στον πρωταρχικό στόχο και η επιτυχία σας θα είναι δική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Θέλετε να αισθανθείτε πιο νέοι σήμερα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Ό, τι και αν είναι τόσο διασκεδαστικό και σας κάνει να γελάτε, θα αναδείξει το εσωτερικό σας παιδί και θα σας βοηθήσει να τα ξεχάσετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Με τη μετάβαση από τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, οι άνθρωποι απλά σας φαίνονται να είναι διαφορετικοί και καθόλου ίδιοι με εσάς. Όλοι δεν μπορούν να είναι ίδιοι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό τώρα όσο κουρασμένοι και αν είστε από την καθημερινή ρουτίνα.Φυσικά, αν δεν δοκιμάσετε νέα πράγματα, δεν έχετε βιώσει ποτέ το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της ζωής σας. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και εξερευνήστε ότι σας προσφέρεται.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Keywords
Τυχαία Θέματα