Προβλέψεις Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξέρετε καλά πως το τελευταίο διάστημα δεν δώσατε όλο σας το είναι στα πράγματα που είχατε αναλάβει, όμως σήμερα υποσχεθήκατε στον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και πάντα αφιερώνατε την Κυριακή σε αυτούς που αγαπάτε, σήμερα θα συμβεί κάτι διαφορετικοί και εκείνοι θα σας κάνουν την ωραιότερη έκπληξη που θα σας συγκινήσει και θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)

Τον τελευταίο καιρό είστε γεμάτοι από άγχος, για πολλά πράγματα, όπως τα οικονομικά σας που δεν φτιάχνουν με τίποτα. Την καινούργια εβδομάδα όμως θα συμβούν πολλά που θα σας κάνουν να πάρετε μερικές ανάσες αισιοδοξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το ηθικό δίδαγμα της ημέρας: Σας συμβουλεύουμε να προσπαθήσετε να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά για να μην πληγωθείτε, όπως εξάλλου σας έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σας πνίγει το δίκιο και όλο σκέφτεστε να κάνετε μια επανάσταση για να το διεκδικήσετε. Λάθος, μεγάλο λάθος. Ξεχάστε την και προσπαθήστε να επιβληθείτε με πιο ήσυχες μεθόδους. Να το θυμηθείτε, η αναγνώριση είναι πολύ κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και σχεδόν πάντα ενεργείτε παρορμητικά και χωρίς σκέψη πριν την πράξη, αυτή τη φορά ζυγίστε τα πράγματα πολύ καλά. Δείτε τα υπέρ και τα κατά και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε το στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και άκρως απαιτητική και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε χωρίς να σκέφτεστε τίποτα απολύτως. Μια μίνι απόδραση συντροφιά με αγαπημένους φίλους θα σας γεμίσει καινούργιες εικόνες και παραστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ήρθε η ώρα να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε πόσα καλά ή όχι τα έχετε πάει τα τελευταία χρόνια στη δουλειά, στην οικογένεια, στον έρωτα και γενικότερα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάποια θέματα που νομίζατε πως τα είχατε λύσει, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια και θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ήρθε η στιγμή να πάρετε δραστικές αποφάσεις χωρίς άλλες αναβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Η αλήθεια είναι πως τελευταία ταλαιπωρηθήκατε πολύ με την υγεία σας, γι’ αυτό και τώρα αφήστε τα όλα στην άκρη και ξεκουραστείτε. Ήρθε η ώρα να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας, να κοιμάστε περισσότερο και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σας παρακαλούμε πολύ να μην ενθουσιάζεστε με νέες γνωριμίες που αρχικά σας φαίνονται συναρπαστικές, αλλά τελικά στην πορεία ξεφουσκώνουν. Στο μέλλον καλό θα είναι να εμπιστευτείτε τη γνώμη κοντινών σας ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε ένα θέμα πολύ σημαντικό. Συζητήστε το καλά και κατόπιν πάρτε τις αποφάσεις σας για το πως θα ενεργήσετε. Το φλερτ σας ανανεώνει, οπότε, βγείτε, διασκεδάστε και γνωρίσετε καινούργιο κόσμο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα