Προβλέψεις Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα πολλά θέματα που προκύπτουν καθημερινά και απαιτούν άμεσα λύση σε αγχώνουν και σε στενοχωρούν. Λογικό λοιπόν να θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δεν θες να σκέφτεσαι πολύ, ούτε να εκνευριστείς γιατί σίγουρα θα ξεσπάσεις και όπως είναι λογικό και επόμενο θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάποιες ημέρες, σαν τη σημερινή, υπάρχει μεγάλη

πιθανότητα να βγει στην επιφάνεια ο σκοτεινός εαυτός σου που είναι ικανός να πληγώσει πολύ ακόμη κι αυτούς που αγαπάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτό που σου λείπει πολύ είναι η αγάπη… Να έχεις ένα σύντροφο και να μοιράζεσαι μαζί του όλα όσα έχεις μέσα σου. Μην χάνεις το κουράγιο σου, συνέχισε να ψάχνεις και κάποια στιγμή θα τον βρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου θα σπάσει από τις σκέψεις για όλα τα ζητήματα, από τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά, μέχρι τα ερωτικά και τα φιλικά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν είσαι σε σχέση σε συμβουλεύουμε να προσέχεις τον τρόπο που κινείσαι γιατί θα έχεις σίγουρα σκηνές ζηλοτυπίας… Αν είσαι ελεύθερη πρόσεξε να μην πληγωθείς από αυτόν που σου αρέσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σύντομα θα σου γίνει μια σούπερ επαγγελματική πρόταση που πρέπει να σκεφτείς καλά πριν την αποδεχτείς, αφού θα πρέπει να μετακομίσεις σε άλλη πόλη. Αξίζει τον κόπο ή όχι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένα πρόσωπο που είχε εξαφανιστεί από τη ζωή σου, θα σου τηλεφωνήσει σήμερα και θα σου ζητήσει να τα πείτε από κοντά. Αυτό θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις. Τι θα κάνεις όμως; Θα πας ή όχι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σου έχει λείψει να έχεις μια σχέση και να κάνετε πράγματα μαζί. Ωραία η μοναξιά, όταν όμως από φάση γίνεται μονιμότητα, δεν σου αρέσει καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτός που σου αρέσει θα κάνει το πρώτο βήμα να σε πλησιάσει και αυτό θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Για να τον κρατήσεις όμως θα πρέπει να κάνεις πολλά. Είσαι διατεθειμένη ή όχι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και είμαστε στον Αύγουστο, σε συμβουλεύουμε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί μέσα στο μυαλό σου υπάρχουν μια σειρά από σκέψεις που είναι ικανές να σε κάνουν να πεις πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα χαλάρωσε και σκέψου πόσο μαγικό πράγμα είναι ο έρωτας… Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε έχει κάνει έτσι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα