Προβλέψεις Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και είναι Κυριακή, το μυαλό σας είναι φορτωμένο με πολλά πράγματα και εκκρεμότητες που θέλατε να είχατε τελειώσει νωρίτερα. Σας προτείνουμε να κάνετε ένα διάλειμμα σήμερα, να χαλαρώστε και από αύριο να εστιάσετε ξανά στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και το τελευταίο διάστημα τα ερωτικά σας είχαν μπει σε δεύτερη

μοίρα, ήρθε η ώρα να τους δώσετε ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αφού η γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο θα σας γοητεύσει απίστευτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάτι συμβαίνει στη δουλειά σας εδώ και λίγο καιρό πίσω από την πλάτη σας και τώρα θα το μάθετε. Αν και θα σας στενοχωρήσει αρχικά, στην πορεία θα καταλάβετε πως αν δεν ήσασταν τόσο καλοί και αποδοτικοί, κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίστε παλιούς δαίμονες και να έρθετε σε… αντιπαράθεση με.. σκελετούς που είχατε κρύψει καλά στην ντουλάπα σας. Η οικογένειά σας θέλει τη βοήθειά σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η απαισιοδοξία που είχατε το τελευταίο διάστημα για όλους και για όλα φτάνει στο τέλος της. Τώρα πια αρχίζετε να σκέφτεστε θετικά, να κάνετε σχέδια και να γίνεστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα μίνι ταξίδι θα σας ανανεώσει, αναζωογονήσει και θα σας γεμίσει με καινούργιες εικόνες και παραστάσεις. Έτσι θα αντέξετε την εβδομάδα που έρχεται που θα είναι πολύ μα πολύ απαιτητική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μείνετε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην προσωπική. Θα πείτε σίγουρα πράγματα που δεν τα εννοείται αλλά μετά θα είναι πολύ αργά για να τα πάρετε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το τελευταίο διάστημα είχατε αφιερωθεί στη δουλεία σας και είχατε ξεχάσει τελείως την προσωπική σας ζωή. Για να βρείτε όμως ξανά την ηρεμία αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας, βγείτε με φίλους, διασκεδάστε. Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτό το πράγμα που σας πιάνει να ψάχνετε συνεχώς για θεωρίες συνωμοσίες, να τσεκάρετε πολλές φορές τα λεγόμενα όλων δεν είναι και καλό. Χαλαρώστε, δεν θέλουν όλοι το κακό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μια επαγγελματική πρόταση με καλύτερες συνθήκες και χρήματα θα σας γίνει, όμως σας προτείνουμε να την εξετάσετε καλά πριν πείτε το μεγάλο ναι. Τα πράγματα καμιά φορά δεν είναι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σε ορισμένα πράγματα είστε απόλυτοι και κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει γνώμη. Φταίει και η συνήθειά σας να τα μαζεύετε όλα και μετά να ξεσπάτε σαν τυφώνας. Δεν θα ήταν καλύτερο να τελειώνετε όσα σας απασχολούν από την αρχή πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ηρεμία που τόσο καιρό θέλατε και ψάχνατε ήρθε επιτέλους. Αφήστε τα όλα στην άκρη και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η εβδομάδα δεν θα είναι πολύ απαιτητική για εσάς.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα