Προβλέψεις Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Αν και Κυριακή σήμερα, υπάρχει πιθανότητα να έχεις να τακτοποιήσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που δυστυχώς δεν παίρνουν καμία απολύτως αναβολή. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό!

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις από την ώρα που ξύπνησες πως τα νεύρα σου είναι έτοιμα να σπάσουν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Σε συμβουλεύουμε να ηρεμήσεις και να κάνεις μια χαλαρωτική βόλτα συντροφιά με φίλους.

Δίδυμος

Αν σπας το κεφάλι σου πως

κάτι είχες κανονίσει να κάνεις αλλά το έχεις ξεχάσει, μην εκνευριστείς καθόλου. Απλά σου προτείνουμε στο εξής να γράφεις και να διπλοτσεκάρεις τα ραντεβού σου για να σου ξανασυμβεί.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να έχεις πολλές προσκλήσεις από φίλους για να κάνετε κάτι μαζί και να περάσετε την μέρα. Μην αρνηθείς και βγες από το σπίτι σου. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αλλάξεις εικόνες και παραστάσεις.

Λέων

Άσε στην άκρη το αυτοκίνητό σου σήμερα και μετακινήσου με τα πόδια. Θα χαλαρώσεις, θα αδειάσει το μυαλό σου από τις σκέψεις και θα ευχαριστηθείς μια τέλεια βόλτα.

Παρθένος

Μπορεί να βαριέσαι λίγο και να νιώθεις κάπως περίεργα αλλά όσο περνάει η μέρα θα γίνεται καλύτερη. Σε αυτό θα βοηθήσει ένας φίλος σου, ο οποίος θα σου κάνει μα μεγάλη έκπληξη και θα αλλάξει τελείως η διάθεσή σου.

Ζυγός

Μπορεί να προκύψουν κάποια πράγματα που έχεις να κάνεις σήμερα γι αυτό και η μέρα σου μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς την είχες φανταστεί. Παρόλα αυτά προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Κάποια γεγονότα σε έχουν στρεσάρει και ίσως να σε έχουν στεναχωρήσει κιόλας. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις πάνω στους κοντινούς ανθρώπους και αν το κάνεις, φρόντισε να τους ζητήσεις άμεσα συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου.

Τοξότης

Μέρα ξεκούρασης για σένα η σημερινή καθώς τον τελευταίο καιρό νιώθεις αρκετά κουρασμένη από τις υποχρεώσεις που τρέχουν και τα πράγματα που έχεις να κάνεις. Μείνε σπίτι και χαλάρωσε, μαγείρεψε ή κάνε μια μάσκα ομορφιάς.

Αιγόκερως

Ρομαντική μέρα η σημερινή για σένα και θα ήταν προτιμότερο να την αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μπορείς να βγεις έξω και να δραστηριοποιηθείς. Που ξέρεις μπορεί να γνωρίσεις και κάποιον που θα σε συναρπάσει.

Υδροχόος

Αν σου μένουν κάποιες υποχρεώσεις ατακτοποίητες μην αγχωθείς και τρέχεις σαν μανιακή για να τις τελειώσεις. Ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει και αμέσως θα φτιάξει η διάθεσή σου.

Ιχθύς

Κυριακή και σήμερα σου προτείνουμε να πάρεις το σύντροφό σου ή τους φίλους σου και να πάτε μια ωραία βόλτα στην εξοχή. Αυτο θα είναι κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα γεμίσει με καινούργιες εικόνες και παραστάσεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα