Προβλέψεις Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή και γενικότερα ο σύντροφος σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει αρκετά. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε από αρνητικά συναισθήματα. Η κατάσταση είναι μάλλον καλύτερη από ό, τι φαίνεται και θα φανεί πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το ξεκίνημα της ημέρας και μέχρι το βράδυ θα είστε συνεχώς βιαστικοί. Ίσως κάποιο από τα μέλη της οικογένειας σας να θέλει να σας μιλήσει για κάτι που το απασχολεί αλλά δεν θα έχετε καθόλου χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η

σημερινή μέρα ευνοεί πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Ίσως και να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου για σας. Τα αισθηματικά θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν τώρα, καθώς θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε τον χρόνο να συναντηθείτε με τους φίλους σας που τελευταία ίσως να υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις και να τις λύσετε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η κρίση σας είναι ιδιαίτερα έντονη, οπότε οι αποφάσεις που παίρνετε ή οι νέες οδοί που θέλετε να εξερευνήσετε είναι πιθανόν να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα. Οι σχέσεις με φίλους και τον σύντροφο σας θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε το ήρεμο πρωινό,γιατί τα πράγματα θα γίνουν πιο έντονα καθώς περνάει η μέρα. Ίσως από το πουθενά να προκύψουν κάποια ξεσπάσματα του συντρόφου σας και να προκληθεί μια ρήξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άνθρωποι έχουν όρια, και είναι σημαντικό να σέβεστε τα δικά τους όπως θέλετε να σέβονται και τα δικά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περνάτε μια περίοδο σημαντικής αξιολόγησης ορισμένων σχεδίων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και έχετε στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε γιατί τα λόγια σας μπορεί να παρεξηγηθούν από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρησιμοποιήστε την εσωτερική σας ηρεμία για να δώσετε σταθερότητα σε αγχωτικές καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα