Προβλέψεις Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Η σκληρή πτυχή του Πλούτωνα και του Άρη δείχνει ότι είστε παθιασμένοι -ες με λάθος πράγματα και χρησιμοποιείτε εξαναγκασμό για να πάρετε αυτό που θέλετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από τις δογματικές απόψεις σας διότι μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν μεταξύ εσάς και κάποιου που πραγματικά σας αρέσει. Μην αφήνετε τις θρησκευτικές ή πολιτικές διαφορές να διαταράξουν την καλή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες γι αυτό εφαρμόστε τις ιδέες σας ακόμα κι αν φαίνονται παράλογες σε άλλους. Μεγάλα επιτεύγματα πραγματοποιούνται

συνήθως από εκείνους που σπάνε τους κανόνες. Χρειάζεστε κάποιον ή κάτι να σας καθησυχάσει αλλά αυτό μπορεί να μη συμβεί. Οι εντάσεις θα χαλαρώσουν μόνο αν δείξετε πειθαρχία από την πλευρά σας. Το μυαλό σας είναι ο ένοχος σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Αναπτύξτε τον κύκλο σας σχετικά με τον τρόπο ζωής σας. Ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε και να μετακομίσετε σε νέο σπίτι, όσο δεμένοι -ες κι αν είστε με το παλιό. Η συγκέντρωση πόρων και η οργάνωση των οικονομικών σας είναι το ζήτημα τώρα. Έχετε μια έξυπνη ιδέα για να κερδίσετε χρήματα αλλά μη μοιράζεστε αυτήν την ιδέα με πάρα πολλούς. Ένας ή δύο στενοί έμπιστοι φίλοι θα σας βοηθήσουν να επισημοποιήσετε το θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Προσπαθήστε να μη συλλογίζεστε το παρελθόν χωρίς κανένα ξεκάθαρο σκοπό γιατί, εκτός από την ονειροπόληση, αυτό θα καταστρέψει τελικά την ηρεμία σας. Αν έχετε κάνει κάποια σπουδαία δουλειά πρόσφατα πρόκειται να λάβετε τους καρπούς της επιτυχία σας γι αυτό απολαύστε το. Μερικές ζωτικές πληροφορίες μπορεί να φτάσουν τώρα και να σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πρόβλημα ή να ξεφύγετε από τις περιστάσεις που σας κράτησαν πίσω.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Αυτό που βλέπετε όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι δεν είναι πραγματικό και εάν στηρίζετε τα σχέδιά σας σε αυτά τα λιγοστά συναισθηματικά θεμέλια πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα αν σχεδιάζετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άλλους και να τους αφήνετε την ίδια ελευθερία επιλογής που περιμένετε για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Σήμερα πρέπει να δείξετε πόσο ικανοί -ες είστε, αλλά μην αφήσετε αυτή την επιθυμία να βγάλει το «αντιδραστικό εγώ» σας προς τα έξω. Έχετε ανταγωνιστικά ένστικτα που σας βοηθούν στην εργασία σας. Είστε εκρηκτικοί -ες με απότομες αλλαγές στα οικονομικά θέματα, ειδικά αν είστε σε κάποιο είδος εταιρικής σχέσης. Μιλήστε με σαφήνεια και χωρίς συγκίνηση. Οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας μπορούν να επιταχυνθούν τώρα με ισχυρές πλανητικές επιρροές.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Μια νέα φιλία μπορεί να ξεκινήσει τώρα και αυτό προκύπτει ως αποτέλεσμα κάποιων επαγγελματικών συνδέσεων. Μη συνδυάζετε τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση αλλά αναπτύξτε τις φιλίες σας και χρησιμοποιήστε τη δικτύωση σας για να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας. Η τύχη ευνοεί τους γενναίους, όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε θέματα καρδιάς. Προσεγγίστε τα πράγματα με έναν απλοποιημένο τρόπο και ξεφορτωθείτε την τεχνολογία που σας κρατά πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)
Έχετε δύναμη πάνω σε άλλους και το ξέρετε αυτό. Τα οικονομικά σας θα υποστούν περιοδικές αλλαγές. Μπορεί να κερδίσετε μέσω κληρονομιάς, διατροφής ή ασφαλιστικών παροχών. Προσβλέπετε σε κάτι πιο ασυνήθιστο στη ζωή σας τώρα, ειδικά αν η ρουτίνα σας έχει κατακλύσει. Δοκιμάστε κάτι νέο, ακόμα κι αν είναι λίγο τρομακτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)
Οι εργασίες αυτή τη στιγμή απαιτούν συνεχή επανεκτίμηση των ικανοτήτων σας και των κυρίαρχων τάσεων. Προς το παρόν, θα νιώσετε μόνοι -ες και ανεκπλήρωτοι -ες εάν δεν αλληλεπιδράτε με άλλους. Η συμμετοχή σε κοινές δραστηριότητες θα σας προσφέρει τη θετική ενέργεια που χρειάζεστε. Η ευημερία είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων του παρελθόντος, της προσπάθειας και του χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους άσκοπα επειδή χρειάζεστε πρώτα πληροφορίες για ένα θέμα. Μελετήστε και μετά εισέλθετε στο παιχνίδι. Σε θέματα ρομαντισμού είστε πολύ αποτελεσματικοί -ες αλλά η αποτελεσματικότητα δεν έχει θέση στην κρεβατοκάμαρα και το ξέρετε αυτό. Χαλαρώστε, απολαύστε τον εαυτό σας και μοιραστείτε συναισθήματα από καρδιάς. Συνεχίστε να επιμένετε μέχρι να κατακτήσετε αυτή –ον που περιμένετε. Η επιμονή θα κερδίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Ίσως αισθανθείτε λίγο κουρασμένοι -ες γι αυτό θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας και να αυξήσετε τη σωματική σας αντίσταση. Τα συναισθήματά σας είναι καυτά και σας αποτρέπουν από το να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Είστε απορροφημένοι –ες στο να κάνετε τη δουλειά σας και έτσι να ξεχνάτε τη δύναμη του ποιος είσαι. Μην παγιδευτείτε σε αυτή τη βιασύνη για φήμη, δύναμη και δόξα. Κρατήστε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος και μην ξεχνάτε ποτέ τις ρίζες σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2- 20/3)
Ίσως παρατηρήσετε ότι υπάρχει πάρα πολύ σκέψη προσπαθώντας να μαντέψετε τους άλλους ή να καταλάβετε τα πράγματα έξω αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Φροντίστε να είστε διαισθητικοί -ες. Συνδυάστε τη διάνοια και τη σκέψη σας με το καλό ένστικτο και δε θα βγουν λάθος οι εκτιμήσεις σας. Προσβλέπετε σε αύξηση της αμοιβής σας ή σε κάποιο απροσδόκητο επίδομα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα