Προβλέψεις Δευτέρα 5 Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αναδιοργάνωση του σπιτιού σου, αλλά και της δουλειάς σου θα είναι αυτές τις ημέρες προτεραιότητα για να μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις και να νιώθεις πως έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, κάτι που σου είναι απαραίτητο. Έχεις την έγνοια δικών σου ανθρώπων που περνάνε μια μεταβατική φάση, αλλά μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η

οικονομική πίεση των τελευταίων μηνών σας έχει ταλαιπωρήσει, όμως νέες προοπτικές ανοίγονται που αν διαχειριστείς σωστά θα σε βοηθήσουν να δώσεις ριζικές λύσεις και θα σε ανακουφίσουν. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον έρχεται μια χαρμόσυνη είδηση που σου φτιάχνει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σου και σου φέρνει και χρήματα και ανοίγματα που έχουν μέλλον και προοπτική. Όσον αφορά σε μια συνεργασία που προσπαθείς να κλείσεις μέτρα πολύ προσεκτικά τις παραμέτρους και τσέκαρε μήπως τελικά δεν σε συμφέρει όσο νομίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και συνήθως μετρημένοι σήμερα θα είστε πιο παρορμητικοί από ότι συνήθως και στις πράξεις και στα λόγια, αλλά ακόμα και στις αποφάσεις σας. Μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμό και κάνετε πράγματα τα οποία μετά μπορεί να μετανιώσετε. Κοινωνικά, οι συναντήσεις και οι έξοδοι είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην παίρνετε και πολύ στα σοβαρά όλα όσα ακούτε, καθώς κάποιοι προσπαθούν να σας παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν κάτι διαφορετικό από ότι πραγματικά είναι. Κρατήστε μικρό καλάθι και διασταυρώστε τις πληροφορίες που δέχεστε όσο μπορείτε για να μην παραπλανηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε αποδείξει πολλά στον επαγγελματικό σας στίβο και οι προτάσεις για το επόμενο βήμα δεν θα αργήσουν να έρθουν από πολλές διαφορετικές πλευρές. Μετρήστε καλά τις δυνάμεις σας και σκεφτείτε τι πραγματικά σας συμφέρει και έχει προοπτικές, όσο πιο ψύχραιμα το επεξεργαστείτε τόσο πιο σωστά θα αποφασίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σας κάνει να θέλετε να κάνετε ένα επόμενο σημαντικό βήμα που θα σας πάει παραπέρα επαγγελματικά και θα σας καθιερώσει. Όμως για να το πετύχετε πρέπει να βρεθούν οι σωστοί σύμμαχοι και να ακολουθήσετε μια οργανωμένη στρατηγική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν φερθήκατε λάθος σε κάποιο δικό σας πρόσωπο, από την οικογένεια ή τον κύκλο των στενών σας φίλων, σήμερα είναι καλή ευκαιρία να ανασκευάσετε μιλώντας με ειλικρίνεια και παραδεχόμενοι τι πραγματικά συνέβη. Πολλές φορές η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ειδικά με τους ανθρώπους που πραγματικά σημαίνουν πολλά για εμάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ισοδυναμούν με μεγάλη εξέλιξη, όμως επειδή θα πρέπει να κάνετε σημαντικές για το μέλλον επιλογές είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι σας προσφέρεται. Εξετάστε προσεκτικά τι είναι αυτό που σας προσφέρεται και μην αργήσετε να αποφασίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι δεσμευμένοι μπορεί σήμερα να έχουν εντάσεις στη σχέσεις τους και μικροπαρεξηγήσεις που οφείλονται στην φασαριόζικη είσοδο του Άρη στον Καρκίνο. Εργασιακά τα πράγματα είναι πιο ηλιόλουστα αφού μια συμφωνία που καιρό περιμένατε να προχωρήσει τώρα δείχνει να κλειδώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που θέλεις να κλείσεις κάνοντας επιλογές και παίρνοντας αποφάσεις που είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον. Έχεις μια ιδέα που μπορεί να αποδώσει αρκεί να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες. Η προσωπική ζωή έχει αστάθεια και ανατροπές και είναι σημαντικό για σένα να βρεις σύντομα μια ισορροπία και σε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ημέρα έχει ερωτικό ενδιαφέρον, φλερτ και όμορφες στιγμές που σε ανανεώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Τον τελευταίο καιρό η προσωπική σου ζωή είναι κάποια ξεκαθαρίσματα και τώρα νιώθεις πως έχει έρθει η στιγμή να κάνεις πιο συνειδητές και ώριμες επιλογές. Οικονομικά έρχεται μια καλή είδηση που σε κάνει να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 5 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα