Προβλέψεις Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε πολύ περιορισμένη ενέργεια για δουλειά…. Απλά για να αντιμετωπιστεί αυτή η χαμηλή ενέργεια σήμερα, θα πρέπει να είστε προσεκτκός με το αφεντικό σας…. Δευτέρα είναι, θα περάσει!
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Κάποια σύγχυση με τα παιδιά, τα αθλητικά γεγονότα, τις κοινωνικές σας συναναστροφές είναι πιθανό να υπάρξει σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι και αποθαρρυμένοι. Θα περάσει!

Ευτυχώς, μια συζήτηση με ένα αφεντικό θα αποκαταστήσει την πίστη σας στη δουλειά σας και θα σας ανεβάσει την διάθεση.
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Αυτή είναι μια κακή μέρα για σημαντικές συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας, ειδικά γονείς και ηλικιωμένους συγγενείς. Πάρα πολλή σύγχυση! Ωστόσο, είναι για να παίξετε και να διασκεδάσετε! Μπορείτε να φλερτάρετε (yay!) ή και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα, για εσάς…. Είστε επιρρεπείς σε μπερδέματα και απάτες!. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται πάντα αλλά μπορείτε να έχετε πίστη στην οικογένειά σας και στην στήριξή της. Δευτέρα είναι θα περάσει!
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια κακή μέρα για σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Ίσως να είστε κακώς ενημερωμένοι ή ίσως να είστε απλά κουρασμένοι και με χαμηλή ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας. Ομοίως, είναι μια κακή ημέρα για μεγάλες αγορές. Ωστόσο, η αλληλεπίδρασή σας με κάποιον κοντινό σας άνθρωπο θα είναι ευχάριστη αρκεί να μην πάτε για ψώνια!
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε σύγχυση ή αβεβαιότητα για τα πράγματα σήμερα. Πιο πιθανό είναι απλά να αισθάνεσθε κουρασμένοι και να μην έχετε αυτοπεποίθηση. Χαλαρώστε και μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα…
Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)
Μην ανησυχείτε όλοι αισθάνονται περίεργα σήμετα. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα γενικά και δεν χρειάζεται να μπερδευτείτε περισσότερο, η κατάσταση είναι προσωρινή. Είναι μια περίεργη Δευτέρα – αυτό είναι όλο.
Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Χρειάζεται προσοχή αν πρόκειται να ασχοληθείτε με φίλους ή ομάδες σήμερα επειδή κάποιος μπορεί να σας εξαπατήσει ή να σας απομακρύνει. Απλά συνεχίστε να βάζετε ένα πόδι μπροστά από το άλλο ήρεμα και σταθερά.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Μην πάτε ενάντια σε αφεντικά, γονείς και φίλους σήμερα επειδή δεν θα κερδίσετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι καλή ιδέα. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με φίλους. Σχεδιάστε να συναντήσετε κάποιον. Συνεργαστείτε με μια ομάδα. Κοινωνικοποιηθείτε!
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αποφύγετε συζητήσεις σχετικά με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την πολιτική και τα φυλετικά ζητήματα γιατί θα απογοητευθείτε ή θα νευριάσετε. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στα κέρδη, τα χρήματα και την εξέλιξή σας στον χώρο της εργασίας γιατί αυτό μπορείτε να το κάνετε!
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Σήμερα αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις και συζητήσεις για τα οικονομικά. δεν είναι καθόλου καλή μέρα για αυτά! Όλες οι οικονομικές αποφάσεις φαίνονται ύποπτες. Αντ ‘αυτού, απολαύστε τη σχέση σας με τους φίλους και την κοινωνικοποίησή σας.
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι συζητήσεις με ανθρώπους που είναι κοντά σε εσάς, ειδικά με συνεργάτες και στενούς φίλους, είναι γεμάτες αναποφασιστικότητα και σύγχυση σήμερα. Απλά αποδεχτείτε αυτό αλλά μην ανησυχείτε. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε σε άλλους τομείς.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα