Προβλέψεις Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας και μαζί θα τελειοποιήσετε τα projects που έχετε αναλάβει. Δώστε βαρύτητα στην προσωπική σας ζωή που το τελευταίο διάστημα την έχετε παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας που τελευταία δεν είναι και στη καλύτερή τους κατάσταση αρχίζουν να φτιάχνουν και αυτό σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και μπορεί σύντομα να πάρετε μια καλύτερη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα σας προτείνουμε να κάνετε μόνο τη δουλειά σας και να

μην εμπλακείτε σε θέματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Ίσως πείτε ή κάνετε κάτι από καλή πρόθεση που σίγουρα θα παρεξηγηθεί και θα σας ζητήσουν εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να ασχολείστε με κάποιους συναδέλφους σας που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και προτιμούν να κουτσομπολεύουν και να διαδίδουν φήμες, επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και αποδείξτε στο αφεντικό σας πως κάνουν λάθος.

ΛΕΩΝ

Αφήστε στην άκρη τα πάντα και ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και τον σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει. Μιλήστε του για όλα όσα έχετε μέσα σας αλλά τόσο καιρό διστάζατε να του πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελευταία τα έχετε δώσει όλα στη δουλειά σας και έχετε εισπράξει το θαυμασμό και το μπράβο των ανωτέρων σας. Συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό και σύντομα θα πάρετε και αύξηση και μια καλύτερη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ακούσετε μόνο καλά νέα και αυτό αν και αρχικά θα σας εκπλήξει, φυσικά θα σας αρέσει πολύ. Η αλήθεια είναι πως τελευταία τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά και ήσασταν γεμάτες νεύρα και ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε στο μυαλό σας πολλά σχέδια, όμως ξέρετε πως για να πραγματοποιηθούν θα χρειαστείτε τη βοήθεια πολλών ατόμων. Μην κάθεστε λεπτό, αρχίστε να προσεγγίζετε όσους πιστεύετε πως θα σταθούν στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγείτε με φίλους σας που έχετε να δείτε καιρό, πείτε τα και περάστε καλά. Κανονίστε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, μια μίνι απόδραση ή τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σας σήμερα θα είναι στραμμένη τόσο στα θέματα δουλειάς, όσο και στα οικονομικά σας που θέλετε να βρείτε λύσεις για να τα κάνετε καλύτερα. Σας συμβουλεύουμε να μην αναβάλετε όσα μπορείτε να κάνετε σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταία δεν μπορείτε να ηρεμήσετε ούτε να χαλαρώσετε με τίποτα. Σηκώνετε στους ώμους σας όλα τα προβλήματα, θέλοντας να τα λύσετε μόνες σας, χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Δεν είναι κακό που και που να ζητάμε από άτομα που μας αγαπούν τη συμβουλή τους για το πως μπορούν να φτιάξουν όλα γρηγορότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα που σας έχουν κουράσει πολύ και πρέπει να λυθούν άμεσα. Προσοχή στην υγεία σας και στο ξόδεμα των χρημάτων σας σε άσκοπες αγορές.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα