Προβλέψεις Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν είσαι ελεύθερος ήρθε η ώρα που θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς και που θα θελήσεις να του αφιερώσεις τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το τελευταίο διάστημα όλο δουλεύεις και πια έχεις μεγάλη ανάγκη να βγεις και να ξεσκάσεις, παρέα με τους φίλους σου. Προσοχή στη δουλειά σου, κάτι θα συμβεί που θα σε αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το κλίμα που επικρατεί στη δουλειά δεν είναι και το καλύτερο. Παρόλα αυτά εσένα δεν σε απασχολεί καθόλου. Έχεις

το δίκιο με το μέρος σου και θα κάνεις τα πάντα για να μην το χάσεις και να το επιβάλεις στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να γίνει πιο εγωιστής από εσένα και να δείχνει τέτοια αδιαφορία σε άτομα που μέχρι χτες κοιτούσε στα μάτια. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και αυτό το ξέρεις πολύ καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η αλήθεια είναι πως θες κάτι καινούργιο στη ζωή σου στον ερωτικό τομέα και αυτό θα σου προκύψει. Όλα θα αρχίσουν από ένα φλερτ που μπορεί όμως να εξελιχτεί σε κάτι μόνιμο και σοβαρό. Το θέμα όμως είναι αν είσαι έτοιμος να το ζήσεις ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα θα προκύψουν πολλά θέματα που θα σε κάνουν να ξεσπάσεις να να θες να τα διαλύσεις όλα. Σε συμβουλεύουμε όμως να παραμείνεις ήρεμος και να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σε εκθέσουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα θα δουλέψεις πάρα πολύ. Βρες όμως λίγο χρόνο να τον διαθέσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Έτσι μόνο θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένας φίλος σου θα ζητήσει σήμερα τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο για να τον ακούσεις και να του δώσεις τη συμβουλή σου. Προσοχή στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί πολύ, γιατί αναλαμβάνεις να κάνεις τα πάντα και στο τέλος ακούς τη γκρίνια όλων. Κάνε πίσω και άφησε τις πρωτοβουλίες στους υπόλοιπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ο σύντροφός σου νιώθει παραμελημένος και ήρθε η ώρα να του δείξεις πόσο τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Κανείς δεν είναι δεδομένος και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα, αν δεν δουλεύεις, δεν σε χωράει το σπίτι σου. Αν πάλι δουλεύεις, ψάχνεις ευκαιρία να βγεις έξω, λέγοντας στο αφεντικό σου πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να τις αναβάλεις με τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει και γενικά δεν θα μπορείς να επικεντρωθείς σε κάτι. Σου προτείνουμε να κάνεις τα πάντα για να μείνεις αφοσιωμένος στη δουλειά σου, γιατί αλλιώς θα έχεις σοβαρές επιπτώσεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα