Προβλέψεις Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Οι υποχρεώσεις σήμερα είναι πάρα πολλές όμως εσύ θα αναζητάς όλη την ημέρα μια διαφυγή από κάτι που σε έχει κουράσει και εκνευρίσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Ταύρος

Σήμερα θα προκύψουν πολλά προβλήματα στη δουλειά σου που θα σε αναστατώσουν, όμως λίγο πριν φύγεις θα βρεις τη λύση που πρέπει και θα τα αφήσεις πίσω σου.

Δίδυμοι

Η ανυπομονησία σου είναι ένα από τα ελαττώματά σου που κουράζουν αφάνταστα τους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι πιο ήρεμη και χαλαρή και να τους

τρελαίνεις όλους.

Καρκίνος

Τελευταία τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και έχεις αρχίσει να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς, πράγμα που δεν το έκανες με τίποτα παλιά. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

Λέων

Αν δεν κάνεις εσύ αυτά που πρέπει, πως θέλεις να προχωρήσεις μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σου από τα επαγγελματικά, μέχρι τα ερωτικά σου.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις πολλές προτάσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις, όμως εσύ θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μην δεις κανέναν που θα σε κουράσει ή θα σου χαλάσει τη διάθεση.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις όλα όσα σε στενοχωρούν και σε ρίχνουν. Ξεκίνα από αυτά που αφορούν στους φίλους σου και κατόπιν προχωράς στα επαγγελματικά σου.

Σκορπιός

Κανόνισε μια μίνι απόδραση συντροφιά με τους φίλους ή το σύντροφό σου. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να γεμίσεις με καινούργιες εικόνες.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο. Όλα θα κυλήσουν αρμονικά χωρίς εκνευρισμούς και αναβολές. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως

Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις πολύ καιρό θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν πρέπει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ή να προχωρήσεις παρακάτω.

Υδροχόος

Λόγια που πολλοί λένε για σένα πίσω από την πλάτη σου θα φτάσουν στα αυτιά σου και θα σε προβληματίσουν. Μήπως όμως έχουν κάποια δόση αλήθειας; Εξέτασέ τα καλά!

Ιχθύες

Σήμερα είναι σχεδόν σίγουρα πως θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου πολλές υποχρεώσεις που θα χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Μην αφήνεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα