Προβλέψεις Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια μεταξύ εσάς και των ανθρώπων με τους οποίους έχετε καλή και συχνή επικοινωνία. Με καλή θέληση όμως και από τις δυο πλευρές όλα θα λυθούν.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε τη δουλειά σας πιο δημιουργική. Ο συναισθηματικός σας χαρακτήρας θα μπορούσε να σας πάει πίσω και να έρθουν στο νου σας σκέψεις και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Νέες φιλίες και νέες ευκαιρίες ευνοούνται.Το αυξημένο εισόδημα δεν σας είναι χρήσιμο αν το ξοδεύετε

πιο γρήγορα απ ότι το κερδίζετε. Ξεκινήστε να βάζετε στην άκρη κάποια από τα χρήματα που βγάζετε για μια ώρα ανάγκης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Βελτιώστε τις ικανότητές σας. Έχετε την ώθηση να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, αλλά δεν χρειάζεται να σπεύσετε να το κάνετε αμέσως.Ένας φίλος μπορεί να σας εξαναγκάσει να κάνετε κάτι χωρίς της θέλησής σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Πρέπει να τονώσετε τον σύντροφό σας όσο και τον εαυτό σας, που σημαίνει να γίνετε τολμηροί και να είστε διαφορετικοί και να συγκεντρώνετε αρκετό θάρρος για να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Νέες οικονομικές ευθύνες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή και αυτό απαιτεί από εσάς χρόνο και προσοχή.Επίσης ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τα οικονομικά σας από μια εντελώς διαφορετική πλευρά. Η Αφροδίτη που διέρχεται από τον έκτο οίκο της εργασίας σας είναι θετική στις επαγγελματικές σας σχέσεις και σας προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην δουλειά σας για να εργαστείτε με ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Να είστε επιφυλακτικοί από εκείνους που είναι απόλυτοι σε αυτό που λένε ή στο πώς το λένε.Η ισχυρή σας προσωπικότητα και η εξαιρετική ελκυστικότητα είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Με τη Σελήνη που βρίσκεται ακόμα στο πέμπτο οίκο του ρομαντισμού με τον Άρη στο σύμβολο του Ήλιου σας, η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι σίγουρα στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Η ατομικότητα σας μπορεί να παρεξηγηθεί, οπότε προσέξτε πώς παρουσιάζετε τις ιδέες σας σε επαγγελματικούς κύκλους. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τις διαφορές απόψεων. Να είστε γενναιόδωροι στις απόψεις σας και να βοηθήσετε τους άλλους να εκπληρώσουν τα όνειρα τους σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Θα είστε πολύ ώριμοι σε όλες τις σχέσεις σας τώρα. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία έχετε την ευκαιρία να εκτιμήσετε τον εαυτό σας και να εκτιμήσετε ότι είστε ώριμοι, υπομονετικοί και υπεύθυνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η ανάμειξη των φίλων σας με τα οικονομικά σας δεν είναι μια καλή ιδέα. Η αλήθεια όμως είναι πως γι’ αυτό φταίτε μόνο εσείς και η ανεκτικότητά σας. Αποφύγετε τις κόντρες με τους συνεργάτες σας και τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί θα πείτε πράγματα που γρήγορα θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο εκείνους που θα σας δυσφημούσαν για τις πεποιθήσεις σας; Αυτή είναι η δοκιμασία σας τώρα.Μην σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματα που κερδίσατε με σκληρή δουλειά.

Καλήμερα και καλή εβδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα