Προβλέψεις Δευτέρα 20 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μπορεί κάποιοι κοντινοί σας άθρωποι να προσπαθούν να επηρεάσουν αποφάσεις σας που αφορούν τρίτα πρόσωπα, αλλά μην τους δίνετε τόσο μεγάλη σημασία. Είναι προτιμότερο να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να μην προκαταβάλλεστε από τη γνώμη άλλων που μπορεί εν τέλει να μη συμφωνεί με τη δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η αναβλητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που σας εκνευρίζει πολύ. Τελευταία όμως νιώθετε και οι ίδιοι διστακτικοί στο να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση και η όλη αυτή διαδικασία σας έχει δημιουργήσει

μια αναστάτωση γιατί είναι από τις σπάνιες φορές που δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια φιλική συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε μια απρόσμενα ενδιαφέρουσα συνεργασία που δεν υπολογίζατε το πόσο σημαντική και με προοπτικές μπορεί να αποδειχθεί. Έχετε αγωνία για την έκβαση οικονομικών και εργασιακών σας θεμάτων, αλλά είναι στο χέρι σας οι εξελίξεις να είναι θετικές. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιες φορές όλοι οι άνθρωποι μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο και να φερθούμε με τρόπους που μπορεί στη συνέχεια να μετανιώσουμε. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να το συνειδητοποιήσουμε και να το διορθώσουμε -ζητώντας κι ένα συγνώμη όταν χρειάζεται.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και η διάθεσή σας εξαιρετικά καλή. Αυτή τη φάση που νιώθετε πως πατάτε γερά στα πόδια σας και μπορείτε να υπολογίζετε στις δυνάμεις σας είναι καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε να διεκδικήσετε όλα αυτά που τόσο καιρό θέλετε -τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το Σαββατοκύριακο ήταν για εσάς μια υπέροχη ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές. Μετά από μια περίοδο πιέσεων και πολύ περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, συνειδητοποιείτε πόσο πολύ σας είχε λείψει αυτό. Καλό είναι να προσπαθείτε να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όσοι από εσάς βρίσκονται σε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, πριν προχωρήσετε σε μια τελική απόφαση είναι σημαντικό να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Υπάρχει ο ενθουσιασμός του καινούργιου, αλλά όσοι από εσάς αφήνετε πίσω την ασφάλεια του δοκιμασμένου και σίγουρου έχετε τους ενδοιασμούς σας -και με το δίκιο σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ξεκινάτε τη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να πάρετε αποφάσεις που εδώ και καιρό αναβάλετε. Καλό είναι να παρατηρείτε προσεκτικά όσα συμβαίνουν ή λέγονται γύρω σας γιατί αυτά ίσως σας δώσουν απαντήσεις που ψάχνετε και κάνουν τις αποφάσεις σας αυτές πιο εύκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε αρχίσει να νιώθετε πως έχετε και πάλι τον έλεγχο της κατάστασης και αυτό σας κάνει να νιώθετε λιγότερο μετέωροι και αβέβαιοι για το μέλλον. Η ψυχολογία σας είναι πολύ καλύτερη και αυτό σας κάνει πιο δημιουργικούς και δραστήριους, ενώ τονώνει τη γοητεία σας και σας κάνει να δείχνετε πιο λαμπεροί και μοναδικοί στα μάτια των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μπορεί κάποιες φορές να φαίνεστε ψυχροί και απόμακροι, αλλά αυτό δεν είναι η αλήθεια, καθώς κάτω από αυτό οι περισσότεροι κρύβετε μια τρυφερή καρδιά με πολλές ευαισθησίες. Είναι κάτι που δεν σας αρέσει να δείχνετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά δεν είναι κακό να το προβάλλετε στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε στο μυαλό σας να κάνετε κάποιες αλλαγές όσον αφορά στα εργασιακά σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε αν νιώθετε πως η στιγμή δεν είναι ακόμα κατάλληλη. Όσο καλύτερα και πιο προσεκτικά οργανώσετε την επόμενή σας κίνηση, τόσο καλύτερα θα εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και με διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία παρουσιάζεται η οποία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σας. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και προσπαθήστε να είστε όσο πιο επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι -μπορείτε καθώς αυτά τα στοιχεία θα αποδειχθούν καθοριστικά για να πετύχετε στο επόμενο βήμα σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 20 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα