Προβλέψεις Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετά από μια περίοδο απίστευτης δουλειάς βρήκατε επιτέλους χρόνο για να διαθέσετε στον σύντροφό σας και καταλάβατε πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο. Δυστυχώς όταν έχετε πολλά στο μυαλό σας αφήνετε την προσωπική σας ζωή εκτός και έτσι χάνεται η ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια νέα εβδομάδα γεμάτη νέες ευκαιρίες σας περιμένει που πρέπει

να τις εκμεταλλευτείτε όλες και να προχωρήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Βρείτε χρόνο να βοηθήσετε έναν φίλο που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον έρωτα σήμερα. Οι δεσμευμένοι περνάτε υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα δεχτείτε έντονο φλερτ από πολλές πλευρές -το να ενδώσετε σε κάποια από αυτές είναι απλά ζήτημα χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και θέλετε πάντα να είστε πρώτοι και να κερδίζετε, πρέπει να καταλάβετε καλά πως και από τις ήττες παίρνετε μια σειρά από μαθήματα που σίγουρα σας κάνουν πιο σίγουρους και δυνατούς. Γι’ αυτό μην φοβάστε να χάνετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα θα αναλωθείτε σε πολλές σκέψεις σχετικά με τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε στη δουλειά σας. Μπορεί τα πράγματα τελευταία να μην κύλησαν όπως θα θέλατε, όμως σίγουρα θα φτιάξουν σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είστε γεμάτοι σκέψεις για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αυτή την εβδομάδα. Συζητήστε όσα σας απασχολούν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σίγουρα θα βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε πολλά από τα πράγματα που σας συμβαίνουν χωρίς απολύτως κανέναν λόγο. Ηρεμήστε και δείτε τα όλα με καθαρή ματιά. Δεν θέλουν όλοι το κακό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί αυτή την εβδομάδα και εσείς θα αντισταθείτε με νύχια και με δόντια όμως στο τέλος θα ενδώσετε σε αυτούς. Νιώθετε σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό το καταλαβαίνουν όσοι βρίσκονται γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα επαγγελματικά σας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα και σας παρουσιάζονται μια σειρά από νέες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να προχωρήσετε. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο πιο χαλαροί και ανακουφισμένοι θα νιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Όταν βρίσκεστε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πελαγώνετε και το καθυστερείτε πάρα πολύ. Σας συμβουλεύουμε να το συζητήσετε, να πάρετε μια μεγάλη ανάσα και να επιλέξετε αυτό που σας γεμίζει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι γεμάτη από πολλές υποχρεώσεις, ασφυκτικά deadlines, κάποιες εντάσεις αλλά και ωραίες στιγμές συντροφιά με φίλους και γενικά αγαπημένα σας πρόσωπα. Με επιμονή θα καταφέρετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάτι συνέβαινε το τελευταίο διάστημα και είχατε πολλές αμφιβολίες για όλα όσα κάνατε. Τώρα πια αρχίζετε να αισθάνεστε μια σιγουριά και να παίρνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σας βασάνιζαν και σας ρουφούσαν όλη την ενέργεια.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα