Προβλέψεις Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα επιστρατεύστε τη λογική σας για να λύσετε επαγγελματικές υποθέσεις και αφήστε στην άκρη το συναίσθημα και τον αυθορμητισμό σας. Μιλήστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε και μην ανοίγετε την καρδιά σας σε γνωστούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε υποσχεθεί πως θα βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και πως θα σταθείτε στο πλευρό του, κάνοντας να περάσει μια δυσκολία που αντιμετωπίζει. Μην πάρετε ξαφνικά πίσω την υπόσχεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή που τελευταία δεν είναι στα καλύτερά της. Συζητήστε με το σύντροφό

σας όσα σας προβληματίζουν και προσπαθήστε να βρείτε μαζί μια λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε στην άκρη το συναισθηματισμό σας και προσπαθήστε να λύσετε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει στη δουλειά σας με γνώμονα τη λογική. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε πολύ πεσμένη ψυχολογία, γι’ αυτό σας προτείνουμε να μην κάνετε επαγγελματικές κουβέντες για το μέλλον της θέσης σας, ούτε και για τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τις μετακινήσετε όλες για την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα ήσασταν επικεντρωμένοι στη δουλειά σας, όμως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε για λίγο και να πάρετε μερικέες ανάσες ανακούφισης και αισιοδοξίας. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε και αφήστε τις έννοιες για αύριο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα, τόσο με το σύντροφό σας όσο και με αγαπημένα πρόσωπά σας. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε μπροστά χωρίς έννοιες και καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η γοητεία σας θα είναι μεγάλη στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και οι συνάδελφοί σας θα σας κοιτάζουν με θαυμαστό και σαν υπνωτισμένοι. Εκμεταλλευτείτε το για να περάσετε τις δικές σας ιδέες και απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ένα άτομο από το παρελθόν σας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ζητήσει να συναντηθείτε και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε καλά αν την αξίζει ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήσετε να τελειώσετε σήμερα γρήγορα τη δουλειά σας και να επιστρέψετε γρήγορα στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Αν είστε αδέσμευτες ίσως συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία και θα δείξετε σε όλους στη δουλειά σας πως δεν έχετε αυτή τη θέση τυχαία. Καινούργιες ιδέες, λύσεις σε θέματα που έχουν παρουσιαστεί κ.α. θα σας κάνουν να αποσπάσετε ένα μεγάλο μπράβο από το αφεντικό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε μακριά από συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα στο της χώρο εργασίας σας, καθώς θα καταλήξουν σε μεγάλες εντάσεις και τσακωμούς. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την καλή σας ψυχολογία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα